Od danas

Ulaznice za koncert Matije Cveka dostupne i u Mostaru

Osim dobrih pjesama, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa bandom The Funkensteins s kojima izvodi, kako autorske pjesme, tako i covere pjesama.
Lifestyle / Zabava | 10. 05. 2024. u 16:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najtraženijih hrvatskih izvođača Matija Cvek sa svojim bendom The Funkensteins 8. kolovoza stiže u amfiteatar Herceg etno sela u Međugorju.

Ulaznice za ovaj traženi koncert od danas su u prodaji i na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru. Također se mogu kupiti i online preko entrio.ba gdje je dostupan još mali broj i VIP ulaznica. Trenutno su dostupne po cijeni 35 KM, dok su regular za tribine 30 KM.

Očekivano i za ovaj hercegovački koncert sjajnog Matije Cveka vlada veliki interes, a kako i ne, kada će publika imati priliku slušati Matiju Cveka pod vedrim nebom u posebnom ambijentu impozantnog amfiteatra Herceg etno sela biti, što će biti poseban doživljaj, koji se nikako ne propušta.

Osim dobrih pjesama, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa bandom The Funkensteins s kojima izvodi, kako autorske pjesme, tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača, poput Bruno Marsa, Stevie Wondera, Dina Dvornika i Michael Jacksona.

Kopirati
Drag cursor here to close