Mostar

From Herz With Love - čarobni festival najavio svoje drugo izdanje

Spoj glazbe, kulture i arhitekture i ove godine oživjet će možda zaboravljene gradske lokacije i podariti im novo lice.
Lifestyle / Flash | 23. 05. 2023. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čarobni mostarski festival #FROMHERZWITHLOVE, kako su ga nakon prvijenca prošle godine nazvali posjetitelji, najavljuje ovogodišnje II izdanje 21. i 22. srpnja na potpuno novim lokacijama u samom centru Mostara.

Spoj glazbe, kulture i arhitekture i ove godine oživjet će možda zaboravljene gradske lokacije i podariti im novo lice.

Već prošle godine ''Herz'' je u svoju ponudu uvrstio neke novitete, a čini se da i ove godine nastavljaju s novim idejama. Nova mjesta održavanja festivala i novi stage s potpuno novim lineupom definitivno će biti ''catchy'' za sve one koji žele uživati u Herzologiji ovog festivala.

Ipak, sve nas posebno zanima koje će lokacije ove godine moći posjetiti. Pa idemo redom:

Dvorište Knjižnice - DENS STEJDŽ

Kako bi se posebno istaknule kulturno – povijesne vrijednosti grada te da bi se poslala snažna poruka o suvremenom životu i kulturi, manifestacija već poznatog ''39;DENS STEJDŽ'' s moćne Fortice seli u Dvorište ruševne Knjižnice na samom šetalištu u centru grada.

Svojim trenutnim stanjem, okruženim zelenilom, te velikim hladom koji pružaju platani stari više od 100 godina daju potpuno novu dimenziju ovog festivala, a uz lineup koji nas očekuje u ova 2 dana bit će place to be za sve partijanere željne moćnog elektronskog zvuka.

Foto:PR / From Herz With Love u Mostaru

Dvorište OKC Abrašević – LAJV STEJDŽ

U skladu s podizanjem ljestvice festivala, osluškujući želje i glazbena kretanja u regiji, oživljavanjem dobrih, mjesta edukacije i razvoja kulturnih institucija grada Mostara kreirali smo potpuno novi LAJV STEJDŽ koji će se biti postavljen u omiljenoj ljetnoj pozornici dvorišta OKC Abrašević i za ovo ljeto biti prava tvornica plesa uz puno kvalitetnih izvođača.

Želimo producirati potpunu novu dimenziju festivala, u smislu muzičkog programa i lokacija na kojima će se festival održavati. Lokacije poput zaboravljenog dvorišta Knjižnice i omiljene ljetne pozornice dvorišta OKC Abrašević ponudit će potpuno novu dimenziju festivalskog života u gradu na Neretvi, a mi već ovaj tjedan sa velikim nestrpljenjem objavljujemo FULL line up za obe festivalske noći kao i cijene dnevnih i festivalskih ulaznica.

Srčano, toplo, nasmijano i plesno ulazimo u obije festivalske noći, baš kako i stoji našem ''Herz-u''

Kopirati
Drag cursor here to close