Pripremite glasnice i kondiciju!

Tony, dobro došao u Ljubuški!

Tony je publici u Ljubuškom rekao da pripremi glasnice i kondiciju jer vas čeka noć puna hitova, ljubavnih nota, ali i brzih ritmova.
Lifestyle / Zabava | 19. 02. 2024. u 12:29 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tony Cetinski glazbenik je kojeg krasi nevjerojatna energija, vrhunske vokalne sposobnosti i posebna karizma. Koliko je omiljen među Hercegovcima, pokazao je broj posjetitelja svih generacija na koncertu koji je održao u Mostaru 2019. godine, a priliku da opet nastupa u Hercegovini imat će na Dan žena, kada će gostovati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

U bogatoj karijeri koja traje duže od 30 godina, Cetinski je nagrađen brojnim priznanjima publike i struke. Prvi je hrvatski pjevač koji je napunio Arenu Zagreb dva puta zaredom. Nema sumnje da će i Gradska športska dvorana u Ljubuškom biti premala da primi sve zainteresirane, a Tony najavljuje pravi glazbeno-scenski spektakl.

Tony se nedavno publici obratio video porukom iz Rovinja i poručio: ''Pripremite glasnice i kondiciju jer vas čeka noć puna hitova, ljubavnih nota, ali i brzih ritmova''.

Za koncert već vlada veliko zanimanje pa posjetite entrio.ba ili jedno od prodajnih mjesta u 10 gradova i osigurajte ulaznice na vrijeme.

Lokacije prodajnih mjesta su:

LJUBUŠKI (Caffe bar Sirius,Caffe bar Worker, Džajić Petrol, Grill Ritual)
ČAPLJINA (Royal Caffe Lounge Bar)
ČITLUK (The Basement Club & Lounge)
MOSTAR (Mepas Mall)
 –ŠIROKI BRIJEG (The Nest Lounge Bar)
POSUŠJE (Caffe bar Calipso)
GRUDE (Auto Ana benzinska stanica)
VRGORAC (Caffe bar Maestral)
 –METKOVIĆ (Caffe bar Vibe)
MAKARSKA (Gradska kavana Romana)

Više informacija o koncertu pronađite na Facebook i Instagram stranicama organizatora Epic Events Ljubuški.

 

Kopirati
Drag cursor here to close