Opa

Tajno vjenčanje Mate Rimca u Splitu

Dvojac se poznaje godinama, a o svojoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima.
Lifestyle / Zabava | 06. 05. 2021. u 20:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mate Rimac (32), jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika, u četvrtak u popodnevnim satima oženio je svoju dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić (29).

Kako saznaje portal 24 sata, vjenčali su se potajno na obali u sklopu Ville Dalmacija u Splitu.

Villa je visokom šumom zaštićena od znatiželjnih pogleda, pa je to, vjerojatno, razlog zašto su mladenci odabrali takvu tajnovitu lokaciju.

Ceremonija je bila jednostavna i skromna, a na svadbi je prisustvovalo 30-ak uzvanika. Doznajemo da su svi bili ugodno iznenađeni jednostavnošću i pristupačnošću mladenaca te gostiju koji su u Villu Dalmacija stigli u popodnevnim satima.

Mladenka je imala jednostavni bijeli kombinezon s čipkastim plaštom te prekrasan buket crvenih ruža, a mladoženja je nosio bijelu košulju.

Na obali prilikom ceremonije, oboje su nosili sunčane naočale pred 'oltarom' ukrašenim cvijećem.

Atmosfera je bila opuštena, a gosti su se i prije ceremonije dobro zabavljali na velikoj i raskošnoj terasi Ville Dalmacija koja je bila decentno dekorirana s dva velika stola puna cvijeća i lampicama.

Rimac je svoju djevojku zaprosio još prošle godine krajem srpnja na Jadranu, kada su uočeni da se zajedno odmaraju.

Inače, atraktivna crnka porijeklom je iz Livna, baš kao i Mate, a studirala je marketing u Zagrebu.

Povodom zaruka prošle godine, Rimac je na svom profilu na Facebooku objavio dvije fotografije; onu iz 2005. i sliku kako je par izgledao na dan zaruka.

''Tek smo se upoznali pa nam je trebalo malo vremena. Kakvu odličnu spontanu zabavu smo imali - sve vas volim! Siguran sam da će godine koje dolaze biti još uzbudljivije od ovih koje su prošle'', napisao je tada Mate uz fotografiju njih dvoje staru 15 godina i fotografiju sa zaruka.

U komentarima su uslijedile brojne čestitke, a neki su napisali i kako su im najslađi zaručnički par ikad.

Dvojac se poznaje godinama, a o svojoj ljubavi nikad nisu govorili u medijima.

Kopirati
Drag cursor here to close