Mišo Kovač

Svaka moja ploča za cajku je Mont Everest

''Šta bi god snimio to bi sve bilo prodano, sve bi bilo rekordno. Ali pošto sam ja bio u komunizmu to se sakrivalo malo'', rekao je Mišo Kovač.
Lifestyle / Zabava | 21. 11. 2018. u 13:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Svaka moja ploča za cajku je Mont Everest'', rekao je za RTL legendarni Mate Mišo Kovač.

''Ja sam najstariji pjevač u Hrvatskoj. Ima starijih od mene, ali oni ne pjevaju. Ja punim sportske dvorane gdje god dođem. Ali ja ne guram se. Pa sam znaš da se ne guram. Ja nikad nisam došao u neku redakciju i pitao hoćete li me, ne! Vi dođete kad dođete'', rekla je glazbeni velikan najavivši veliki koncert 22. prosinca u Splitu.

Naime, sljedeće godine slavi 50 godina karijere.

''Početak moje karijere je stvorilo Sarajevo jer sam ja pobijedio na šlageru sezone 69. godine i prodao ploču u pet stotina hiljada a Jugoslavija nije imala 500 tisuća gramofona pa su ljudi stavili na ormare pjesme'', rekao je Mišo koji je, kako navodi RTL, ponosni vlasnik titule glazbenika s najviše prodanih ploča - više od 20 milijuna.

''Šta bi god snimio to bi sve bilo prodano, sve bi bilo rekordno. Ali pošto sam ja bio u komunizmu to se sakrivalo malo, bi rekli. Onda bi došla neka pjevačica, bila bi u 78. redu u operi pa bi je slikali, tu, tu, tu....i poslije sedam dana ne bi znao 'ko je.'', prisjeća se Mišo.


Kopirati
Drag cursor here to close