Jovana Jeremić u svom stilu

Srpska voditeljica u eteru poručila predsjedniku Vučiću da "ima mu*a do poda"

Gosti su se, iako vidno iznenađeni, složili s njenim komentarom, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu koji je objavljen na Twitteru.
Lifestyle / Zabava | 04. 01. 2023. u 19:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gosti su s voditeljicom Jovanom Jeremić razgovarali o svjetskoj politici, a Saša Milovanović dao je primjer susreta njemačkog kancelara Olafa Scholza s predsjednikom Vučićem te je rekao kako se osjećao ponosno zbog tog susreta jer je Scholz u odnosu na Vučića "djelovao podređeno".

Jovana Jeremić u svom stilu 

Srpska voditeljica Jovana Jeremić (32) redovito u emisijama daje komplimente predsjedniku Aleksandru Vučiću (52) zbog čega je često nazivaju "omiljenom Vučićevom voditeljicom", a nije razočarala ni u najnovijoj emisiji.

Pred gostima koje je imala u emisiji, ministrom obrane Srbije Milošem Vučevićem (48) i direktorom Srpskog telegrafa Sašom Milovanovićem ponovno je bila "bez dlake na jeziku" pa je tako u jutarnjem programu ponosno poručila da "Vučić ima mu*a do poda", što je iznenadilo čak i njezine goste.

Iznenadila čak i goste 

Gosti su se, iako vidno iznenađeni, složili s njenim komentarom, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu koji je objavljen na Twitteru.

Inače, gosti su s voditeljicom razgovarali o svjetskoj politici, a Saša Milovanović iznio je primjer susreta njemačkog kancelara Olafa Scholza s predsjednikom Vučićem te je rekao kako se osjećao ponosno zbog tog susreta jer je Scholz u odnosu na Vučića "djelovao podređeno".

Također, dodao je da je Vučić prava osoba da ih vodi dalje u svijetu jer dobro poznaje svjetsku politiku te ima direktne kontakte.

Kopirati
Drag cursor here to close