Antonija Čerkez

Širokobriješka pjevačica svom tekstopiscu: ''Bane, volim te''

Nije bilo potrebe da čuje kakav plan ima za nju jer ga je, tvrdi, unaprijed prihvatila.
Lifestyle / Zabava | 09. 01. 2020. u 22:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Antonija Čerkez

''Ako opišem naš odnos kao ljubav neću pogriješiti jer to je ono što je oko svega što stvaramo zajedno. Bane, volim te'', napisala je u četvrtak na društvenim mrežama širokobriješka pjevačica Antonija Čerkez.

Pjevačica je suradnju sa srbijanskim skladateljem i glazbenikom Banetom Opačićem započela snimanjem pjesme 'Ironija' koja će uskoro dosegnuti milijun pregleda na YouTubeu. Antonija je obožavateljima otkrila kako je upravo ta suradnja, kako je citirala vlastiti stih, ''od prvog pogleda bila je kemija''.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Toliko vam toga pripremam u narednih mjesec dana... #staytuned #ironija #antonija

Objavu dijeli (@antonija_official)

''Nešto poput prepoznavanja pomiješanog sa dubokim poštovanjem koje imam prema svemu što Bane predstavlja u glazbi čitave regije godinama. To je ličilo na zaljubljivanje na prvi pogled, nekako obostrano'', objavila je.

Nije bilo potrebe da čuje kakav plan ima za nju jer ga je, tvrdi, unaprijed prihvatila.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Da ste mi dobro! Da ste mi voljeno! I da uvijek na prvi pogled bude kemija, bez obzira! #ironija Sretna vam Nova #2020 godina!

Objavu dijeli (@antonija_official)

''Neki se ljudi razumiju energijom, pogledom. Danas već mogu iz njegovih očiju da pročitam 'Antonija sjajno je' ili 'Antonija hajde sve ponovo''', napisala je pjevačica.

Na tu njezinu objavu reagirao je sam Bane, koji joj je napisao kako je njegova ljubav, nakon čega se u komentarima pridružila i Banetova supruga Marina.

''Lijepi ste, ovako zajedno… Mogli biste se malo i razdvojit'', komentirala je u šali supruga.

Kopirati
Drag cursor here to close