Karla Perko

Širokobriježanka koja se skinula pred njemačkim auditorijem traži Gospodina Savršenog

Još jedna kandidatkinja "Gospodina Savršenog" otprije je poznata u javnosti po svojem kontroverznom ponašanju.
Lifestyle / Zabava | 06. 11. 2018. u 19:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Karla u showu 

Karla Perko (32) iz Širokog Brijega sudionica je RTL-ovog showa ''Gospodin Savršeni''. Svojedobno je dala otkaz u banci kako bi mogla otići u Njemačku i sudjelovati u tamošnjem reality showu "Adam traži Evu", gdje su se kandidati skidali pred kamerama.

Zbog toga što se kao "od majke rođena" pojavila na malim ekranima, Klara je imala problema s roditeljima, no oni su joj naposljetku sve oprostili i prešli preko toga, iako su osudili ponašanje svoje kćeri smatrajući ga sramotnim i nemoralnim.

"Sad dvaput promislim prije nego nešto kažem ili učinim. Rekla sam samoj sebi: Tu je granica. Nema više stare priče u stilu bit ćeš gola na RTL-u, milijuni Nijemaca će to gledati", rekla je Klara prije tri godine za Slobodnu Dalmaciju.

U spomenutom showu, bez ijedne krpice na sebi ova Hrvatica iz Širokog Brijega prešetavala se po Tahitiju, najvećem otoku u Francuskoj Polineziji, i išla na spojeve s ostalim kandidatima, a ostali sudionici uopće se nisu libili seksati pred kamerama, piše Slobodna Dalmacija.

Svojedobno je odbila ponudu da sudjeluje u njemačkoj verziji Big Brothera, no pozivu Gospodina Savršenog agentica za nekretnine nije mogla odoljeti.

Kopirati
Drag cursor here to close