Geoffrey Owens

Glumac iz kultne serije „Bill Cosby Show“ radi na blagajni marketa

Owens je inače postao poznat kao glumac koji je tumačio lik Elvina Tibideauxa, supruga Sondre Huxtable, kćerke Billa Cosbyja. Ovu ulogu igrao je od 1985. do 1992. godine.
Lifestyle / Zabava | 03. 09. 2018. u 23:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Geoffrey Owens nekad je diljem svijeta bio popularan glumac, zahvaljujući prije svega kultnoj seriji „Bill Cosby Show“.

Danas ovaj 57-godišnjak radi u supermarketu za 11 dolara plaće po satu i mora uistinu imati čelične živce slušajući želje mnogobrojnih kupaca.

Owens radi na blagajni marketa Trader Joe’s i satima sluša jednoličan zvuk kojeg ispušta skener za bar kodove, naplaćuje račune i pokušava mušterijama biti ljubazan i fin, što mu, očito je, prilično uspijeva.

Njega je u supermarketu američkog grada New Jerrsey prepoznao izvjesni kupac i odmah se ''pohvalio'' svojoj supruzi kako ga je poslužio glumac iz serije „Bill Cosby Show“. Radoznala supruga potvrdila je njegovo dobro zapažanje, a „Mirror“ je odmah bio spreman objaviti njihovu priču.

Jedan drugi mušterija marketa isto je to ispričao za „The Sun“, tako da sad više nema sumnje da se uistinu radi o 'posrnulom' glumcu Geoffreyju Owensu.

"Bilo mi je jako žao što ga vidim takvog. Pomislio sam: Čovječe, godinama igraš u jednoj takvoj seriji i na koncu završiš kao blagajnik", ispričao je kupac marketa za „The Sun“.

Owens  je inače postao poznat kao glumac koji je tumačio lik  Elvina Tibideauxa, supruga Sondre Huxtable, kćerke Billa Cosbyja. Ovu ulogu igrao je od 1985. do 1992. godine.

Nakon toga pojavljivao se u serijama kao što su „Boston Legal“, „Law & Order“ ili pak „Blue Bloods“.

Zanimljivo je da IMDb, internetska platforma za svijet filma, piše kako je Geoffrey Owens i ove godine snimao jedan film, tako da njegov motiv za rad u supermarketu nije posve  jasan.

Moguće je da glumac na taj način želi dodatno zaraditi, a nije isključeno ni da se ''unosi'' u neku novu ulogu koju priprema.

Video: Cosby Show
Kopirati
Drag cursor here to close