U svom stilu

Shakira pjesmom odgovorila na prevaru: Zamijenio si Ferrari za Twinga

U riječ jasno (claramente), Shakira je ugradila ime Clara, ono koje nosi Piqueova nova djevojka, a i on je sam u jednom stihu spomenut u pjesmi ("Perdon, que te sal-pique').
Lifestyle / Zabava | 12. 01. 2023. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nema mira na relaciji Gerard Pique - Shakira. Nakon što su se lani razišli i na taj način okončali dugogodišnju vezu, svatko je otišao na svoju stranu.

U međuvremenu, legendarni kapetan Barcelone i stoper španjolske nogometne reprezentacije se i umirovio od nogometa, a sada se posvetio poslovnim planovima zajedno s Ikerom Casillasom i Sergiom Aguerom, prenose Sportske novosti.  No, Shakira...

Bez naslova 

Prije par dana u javnost je izašla snimka iz 2021. godine na kojoj se jasno vidi da je Pique u društvu njegove sadašnje djevojke, Clare Chije Marti, i to u zajedničkom domu kojeg je imao sa Shakirom i njihovo dvoje djece.

Novinari su kasnije otkrili da je to bilo u vremenu dok je Shakira bila na putovanju zajedno s djecom, a Piqueova avantura s manekenkom tako je počela mnogo ranije no što je to itko mislio.

Shakira je Piqueu odgovorila na svoj način. Kolumbijska umjetnica objavila je novu pjesmu koja još uvijek nema naslov, u suradnji s Bizarrapom na njihovom albumu Music Sessions #53. I ranije se u svojim stihovima osvrtala na Piquea, ali kažu mnogi, nikada ovako... Parafrazirat ćemo samo neke stihove...

"Sorry, već sam uzela drugi avion, ne vraćam se kući, ne želim novo razočaranje. Tako se dugo praviš da si prvak, a kada sam te trebala dao si mi svoju najgoru verziju. Ne vraćam ti se, makar plakao i molio, ostavio si me s njom, novinarima, dugovima, poreznom... Misliš da si me povrijedio, ali sada sam još jača, a ona sigurno ima lijepo ime, nije tako kako zvuči, jasno...".

Video: SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53

Clara i Pique

U riječ jasno (claramente), Shakira je ugradila ime Clara, ono koje nosi Piqueova nova djevojka, a i on je sam u jednom stihu spomenut u pjesmi ("Perdon, que te sal-pique').

Nastavak ide otprilike:

"Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodio, ali zamijenio si Ferrari za Twinga, zamijenio si Rolex za Casia...".

Slobodno smo preveli Shakirin najnoviji uradak, ali vi ga svakako poslušajte ispod.

Kopirati
Drag cursor here to close