Skoro otkrio ono što nije smio

Preslatki sin Piquea i Shakire u emisiji se pojavio u hrvatskom dresu

Lifestyle / Flash | 08. 01. 2023. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Društvenim mrežama širi se isječak iz emisije u kojoj je sudjelovao legendarni branič španjolske reprezentacije i jedna od ikona Barcelone Gerard Pique i njegov sin Milan kojeg je dobio s pjevačicom Shakirom.

Hrvatski dres

Milan je u emisiju stigao u dresu hrvatske nogometne reprezentacije. Naime, Pique je u emisiji govorio o novitetima u ligi koju je osnovao, a u kojoj influenceri i bivši nogometaši igraju nogomet. U emisiji je ispričao kako će u njegovoj ligi zaigrati i jedan aktivni španjolski nogometaš. Nije htio otkriti o kome je riječ, rekao je samo da će igrati pod maskom.

U jednom trenutku govorio je i Milan te skoro otkrio o kojem nogometašu se radi, ali tata Gerard ga je zaustavio na vrijeme, prenosi Index hr.

Inače, Pique je prije dva mjeseca objavio da odlazi u mirovinu. "Nogomet mi je dao sve. Barcelona mi je dala sve. Vi, navijači, dali ste mi sve. I sad, kad su svi dječački snovi ostvareni, želim vam reći da sam odlučio kako je stiglo vrijeme za privesti ovaj put kraju. Uvijek sam govorio da za mene neće biti drugog kluba osim Barce. Tako će i biti", rekao je tada.

Prošle godine prekinuo sa Shakirom

Osim u karijeri, za Gerarda su u prošloj godini stigle promjene i u privatnom životu. U lipnju je prekinuo dugogodišnju vezu sa Shakirom, s kojom osim Milana, ima i sina Sashu.

"Žao nam je što moramo potvrditi da se rastajemo", rekli su u izjavi koju je objavila Shakirina tvrtka za odnose s javnošću. “Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumijevanju." Pjevačica je Piquea upoznala na snimanju svog spota za pjesmu Waka Waka (This Time for Africa). Bivši par zajedno ima sinove Milana i Sashu.

Kopirati
Drag cursor here to close