Trauma

Severina: Mog sina su zaključali u školi i fizički zlostavljali

''Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u liječničkom nalazu'', rekla je pjevačica.
Lifestyle / Zabava | 17. 10. 2019. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Učiteljice mog sina koji pohađa drugi razred međunarodnog programa nisu dale mom suprugu, nego su ga zaključale u školu, navlačile ga, tjelesni i psihički povrijedile i tako su ga držale puna dva i više sata'', kazala je pjevačica Severina Kojić na press konferenciji. 

''Iako po sudskom sporazumu moj suprug ima pravo preuzeti dijete iz škole, svejedno su se ravnateljica škole, koja ima dosta tužbi u toj školi od ostalih majki, zajedno s ocem dogovorili da nitko osim mene ne može preuzimati dijete, tako sam jedina majka koja ne može obavljati svoj posao. Jedina sam majka koja ne može biti bolesna, naime ja sam im poslala i ispričnicu jer sam imala malu tjelesnu ozljedu na plesnoj probi i tako dalje. Do danas me iz te škole nitko nije nazvao, dobivam prijeteće mailove od oca, dijete mi ne želi ići u školu jer je doživjelo veliku traumu. Mislio je da će cijelo vrijeme biti zatvoren u školi'', kazala je pjevačica te ispričala situaciju koja se navodno dogodila.

''Vukle su ga za ruku, za ramena, za stomak, to sve imam i u liječničkom nalazu. I prijetile su mu da će mu, ako se ustane sa stolice, jer je vikao da hoće kod Igora, da će dobiti batine. Čak su mu vlastitim tijelom spriječavale da izađe iz razreda. Tek nakon dva i pol sata maltretiranja, ravnateljica koja se nije pojavila u školi, rekla je da je otac dao dozvolu da moj suprug preuzme dijete'',  tvrdi Severina.

Kako kaže pjevačica, ove informacije je morala javno podijeliti.

''Ja sam jedina majka koja ne smije na Instagramu objavljivati fotografije sina jer je moj bivši to riješio na sumnjive načine'', tvrdi Severina.

Ravnateljica škole kazala je za 24sata da se suzdržavaju od svakog komentara zbog dobrobiti djece jer smatra da svako njihovo dijete zaslužuje imati spokojno, odnosno mirno djetinjstvo.

Inače, cijeli ovaj niz optužbi dolazi uoči odluke suda oko skrbništva nad djetetom. Ročište je zakazano za kraj studenog.

Kopirati
Drag cursor here to close