Tragikomično

Sapunica se nastavalja: Piquea razotkrila marmelada?!

Engleski su mediji otišli korak dalje. Kako je uopće došlo do prekida veze koja je trajala 11 godina i iznjedrila dva sina?
Lifestyle / Zabava | 18. 01. 2023. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Shakira i Gerard Pique, makar se više ne vole, i dalje pune novinske stupce aktualnim javnim djelovanjem.

Kolumbijska pjevačica tu i tamo objavi pokoju pjesmu u kojoj svog bivšeg (ne)izravno spomene, pa se španjolski nogometaš pojavi na predstavljanju novog projekta u kojem, jednako tako neizravno priča o njoj...

No, engleski su mediji otišli korak dalje. Kako je uopće došlo do prekida veze koja je trajala 11 godina i iznjedrila dva sina?

Vjerovali ili ne, za sve je kriva - marmelada!

Za početak priče, valja se podsjetiti da se prevara otkrila javno. Pique je snimao jedan intervju, a za vrijeme kojeg je njegova nova ljubav, manekenka Clara Chia, slučajno prošla ispred objektiva kamere, prenose Sportske novosti

Za to vrijeme, Shakira je s djecom bila kod sestre, a kad se vratila kući, imala je što za vidjeti. Jer, sve i da je "neka djevojka" koja je prošla pored Piquea dok je snimao razgovor to učinila slučajno, marmelada je otkrila sve.

U pjesmi koju je objavila ljetos, a koja se zove Te Felicito, Shakira otvara hladnjak u kojem se nalazi glava portorikanskog pjevača Rauwa Alejandra, gosta na spotu.

Istina je da je Shakira po povratku kući u hladnjaku zatekla do pola praznu teglicu marmelade, a da je pritom dobro znala da njen bivši tu istu marmeladu nikako ne voli jesti. Djece nije bilo kući...

Shakira će dedukcijom mudro zaključiti da je marmeladu pojela Clara Chia, Piqueova nova djevojka, za vrijeme dok je noćila u njihovom domu. A onda je iscurila i snimka kako je Chia zaista bila tamo, pa se ostatak priče može lako povezati.

Kopirati
Drag cursor here to close