Traži se prihvatljiva lokacija

Saga oko mostarskog dočeka: Još uvijek se ne zna gdje će pjevati Joksimović

Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić, za N1 izjavio je da postoji čitav tim u Gradskoj upravi koji se bavi organizacijom dočeka Nove godine.
Lifestyle / Zabava | 21. 11. 2023. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika prašina u Mostaru podigla se nakon informacije da će doček Nove godine biti organiziran na nekadašnjem Lakišića haremu.

Oglasili su se tim povodom i iz Islamske zajednice Bosne i Hercegovine, i naveli da se tu nalazi mezarje sa posmrtnim ostacima. Reagirao je i gradski vijećnik Adil Šuta, dok su po cijelom gradu osvanuli plakati sa fotografijama lobanje i kostiju.

Gradonačelnik Mostara, Mario Kordić, za N1 izjavio je da postoji čitav tim u Gradskoj upravi koji se bavi organizacijom dočeka Nove godine, te da je ideja svake godine podići ljestvicu više. Lokacija na kojoj će se održati koncert regionalne zvijezde, Željka Joksimovića, još uvijek se traži, navodi Kordić i dodaje:

"Tražimo lokalitet koji bi bio primjeren tako jednom velikom događaju u gradu Mostaru. Grad Mostar nažalost, nema neki trg, neku površinu na kojoj bi se mogao takav jedan koncert organizirati. Utoliko smo krenuli svi zajedno tražiti neki lokalitet".

Dodaje i da su pojedine ponuđene lokacije bile sporne, te da ne želi bilo kome nametati neku lokaciju:

"Tražimo lokaciju koja je svima prihvatljiva, jer Nova godina treba biti fini događaj. U tom kontekstu smo rekli da ćemo od tri – četiri lokacije, koje su bile uopće u raspravi izabrati najbolju, neku lokaciju koja će najmanje izazivati kontroverzi, kako bi u Novu godinu svi sretni ušli. Mislim da smo na tragu tog rješenja, vrlo brzo ćemo objaviti gdje je ta lokacija", kaže prvi čovjek Mostara.

Za kraj, dodaje da se očekuje veliki broj gostiju tijekom novogodišnje noći. S tim u vezi, vrlo bitnu riječ, kako navodi, dat će i MUP, kojem je obaveza da jedan takav događaj osigura.

Kopirati
Drag cursor here to close