Procijenite sami

Rozga prošetala modnom pistom pa upitala: Ide li to meni?

Jelena je na modnoj reviji hrvatskog brenda KLISAB uživala s poznatom manekenkom Ljupkom Gojić Mikić, a dvije dame zajedno su i prošetale modnom pistom.
Lifestyle / Zabava | 24. 09. 2022. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naša pjevačica Jelena Rozga mnogima vješto krade znatiželjne poglede svojim vitkim tijelom i dugim nogama baš poput neke manekenke, a sada je i pokazala svoje manekenske vještine.

Jelena je na modnoj reviji hrvatskog brenda KLISAB uživala s poznatom manekenkom Ljupkom Gojić Mikić, a dvije dame zajedno su i prošetale modnom pistom, prenosi Showbuzz

Sa svojim pratiteljima, Rozga je podijelila videozapis njihovog ''catwalka'' dok su se držale za ruke i nasmijane hodale prema kameri.

''I, šta kažeš Ljupka, ide li to meni?'' pitala je Jele manekenku.

''Itekako'', pisali su joj fanovi u komentarima, a Jelena je na videozapisu oduševila crnom širom haljinom koju je stegnula crnim remenom u struku.

Ljupka je pak manekensku karijeru započela kao tinejdžerica i već se s 13 godina pojavila na naslovnici nizozemskog izdanja časopisa Elle. Nakon toga je nosila revije za neke od najvećih dizajnerskih kuća, poput Diora, Kenza i Alexandera McQueena, a bila je i zaštitno lice poznatih kozmetičkih bendova.

Za nogometaša Mihaela Mikića udala se 2006. godine, a par zajedno ima tri kćeri, Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Dane. Ljupka je 2009. godine pokrenula i svoju modnu liniju "Jolie Petite", a svoju odjeću najčešće reklamira sama.

Kopirati
Drag cursor here to close