Šuška se

Rozga ponovno ljubi? "U najljepšoj sam i najsretnijoj fazi života"

Jelena Rozga sretna je u ljubavi. Pjevačica je potvrdila kako je trenutno u najsretnijoj fazi života.
Lifestyle / Zabava | 20. 02. 2024. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Nisam stvarno dugo bila u Sarajevu, od 2012., i jedva čekam 2. studenoga. Spremamo predivan show! Ja i inače stvarno jako volim doći u Sarajevo. Dođem na Sarajevo Film Festival kad god mogu i uvijek mi je malo dana za Sarajevo. Ovdje ima toliko divnih ljudi, svi su srdačni i otvoreni, vrlo slični nama Splićanima", kazala je pjevačica Jelena Rozga. 

Tipična Splićanka 

U intervjuu za Hayat.ba istaknula je kako je opuštena, a u Sarajevu je sve nekako lagano. 

"Ja sam tipična Splićanka, volim svoj posao, ali isto tako volim sjediti na Rivi, ne moram pričati, ne moram ništa, samo da je kava ispred mene i da gledam u more i tako mogu satima...", ispričala je, među ostalim, Rozga. 

Iako je boravila na Jahorini, nije se okušala u skijanju.

"Ne skijam! Trenirala sam balet pa sam morala čuvati noge, a onda sam došla u 'Magazin' pa su mi rekli: Nemoj skijati, nemoj na hladno zbog glasnica… A i bolje je da to ne radim. Imam dvije lijeve, kako bi se ono reklo! Smotana sam i bojim se da bih se stvarno ozlijedila. Ali volim biti na planini, na svježem zraku...", ispričala je.

Na aktualnoj turneji Jelena puno pleše, na sceni se izmjenjuje u 15 koreografija.

Sretna u ljubavi?

"Prije sam bila balerina, ali sad pjevam i meni je najvažnije da svaki ton bude savršen, tako da su prilagodili koreografije mojim pjesmama. Stalno se vježba i to ti ulazi u krv, ti koraci idu lako, tako da mi je svaki koncert sve lakši i ne smeta zdravlju. Štitnjača je, hvala Bogu, dobro, nalazi su mi dobri. Svakog mjeseca moram vaditi krv i sve je super...",  kazala je.

Komentirajući veljaču kao "mjesec ljubavi", Rozga je priznala da je sretna i na tom polju.

"Ljubav je meni sve, ja bez ljubavi ne funkcioniram! Na meni se baš vidi kad sam tužna i kad nešto ne funkcionira, vidi mi se u očima. Koliko god se čovjek trudio da sakrije, da stavi osmijeh na lice, ne ide, oči sve govore. Sad sam u najljepšoj i najsretnijoj fazi života", priznala je Jelena. 

Je li time potvrdila ono što se neprestano priča - da je našla smiraj u zagrljaju "stare ljubavi", Ivana Huljića?

Podsjetimo, čitatelj Dalmatinskog portala je nedavno snimio Jelenu i Ivana u jednom splitskom dućanu, gdje su djelovali prisno, opuštano i zadovoljno.

Kopirati
Drag cursor here to close