Zapostavila baku i oca?

Ronaldo zaprijetio tužbom nakon emisije o Georgini Rodríguez

Otac Georgine Rodriguez je u Argentini pretrpio moždani udar i nalazi se u bolnici, također bez bilo koga tko bi mu se našao pri ruci, navedeno je u emisiji.
Lifestyle / Zabava | 05. 09. 2018. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski mediji prenose kako je Cristiano Ronaldo bijesan kao ris nakon što je televizijska platforma Mediaset u popularnoj tračerskoj emisiji Sálvame objavila da je Georgina Rodriguez zapostavila svoju obitelj, baku i bolesnog oca u Argentini, nakon što se počela viđati sa slavnim nogometašem.

Španjolski portal Informalia javlja kako je Ronaldo svojim odvjetnicima naložio da Mediasetu zaprijete tužbom, ukoliko nastave objavljivati negativne informacije o Georgini.

U programu Sálvame rečeno je kako se Georginina baka Juana osjeća napuštenom od svoje unuke za koju se poput majke starala čitavoga njezina života, sve do Georginine veze s Ronaldom.

Novinar Sergi Ferré je u emisiji iznio podatak da 82-godišnja baka živi u montažnoj kućici u mjestu Lorca, koje je 2011. pogođeno jakim potresom pa su ljudi ostali bez krova nad glavom.

Osim toga, otac Georgine Rodriguez je u Argentini pretrpio moždani udar i nalazi se u bolnici, također bez bilo koga tko bi mu se našao pri ruci, navedeno je u emisiji.

Ovakvim tračerskim izvješćima Ronaldo je više nego ogorčen, a nakon upozorenja njegovih odvjetnika da će tražiti drastične odštete, Mediaset je navodno povukao ručnu kočnicu, plašeći se mogućih konzekvenci, piše portal Informalia.

Kopirati
Drag cursor here to close