Najava koncerta

Retro elektro pop atrakcija – beogradski Fantom u Mostaru!

Retro elektro pop atrakcija – beogradski Fantom, održat će koncert u Mostaru, u subotu 18.06. u klubu K19 (OKC Abrašević)
Lifestyle / Zabava | 13. 06. 2022. u 22:36 Bljesak.info
Fantom - Barbara

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Retro elektro pop atrakcija – beogradski Fantom, održat će koncert u Mostaru, u subotu 18.06. u klubu K19 (OKC Abrašević), s početkom u 20:00 sati. Fantom je priznati glazbeni projekt na regionalnoj glazbenoj sceni čiji je autor i producent Petar Wagner. Autor je glazbe, tekstova i aranžmana za ovaj projekt, na kojem surađuje s Lunom Škopeljom. 

Kroz svoj autorski rad, Fantom nam prepričava događaje pod okriljem noći, sa gradskih ulica, iz mračnih soba i klubova Beograda, Zagreba, Ljubljane i bilo kojeg drugog grada u koji stigne, a sve to kroz sintetizirane zvukove, sanjive melodije i obično-neobične tekstove. 

Krajem 2021. godine Fantom objavljuje kolekciju singlova i tri do tada neobjavljene pjesme pod zajedničkim naslovom "Noćne priče", kao svojevrstan zaključak svog prvog kreativnog perioda, a istovremeno radi na novim singlovima i hit pjesmama za nadolazeći i prvi "pravi" studijski album.

Ne propustite putovati kroz vrijeme s Fantomom – od retro zvuka osamdesetih do modernog zvuka pomiješanog sa retro estetikom! – poručuju organizatori događaja. 

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 8 KM možete pronaći od utorka 14.06. u klubu K19 (OKC Abrašević), a na dan koncerta po cijeni od 12 KM, na ulazu u OKC Abrašević.

Kopirati
Drag cursor here to close