Brzina metka

Prvi trailer najavljuje uzbudljivu akcijsku komediju Brad Pitta

Stigao je prvi trailer nikad uzbudljivije vožnje vlakom u akcionoj komediji ''Brzina metka'' koja i u BH kina stiže ovog ljeta.
Lifestyle / Zabava | 03. 03. 2022. u 16:20 Bljesak.info
Trailer za film Brzina metka

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stigao je prvi trailer nikad uzbudljivije vožnje vlakom u akcijskoj komediji ''Brzina metka'' koja i u BH kina stiže ovog ljeta.

Kao grom iz vedra neba stigao je službeni trailer za film kojeg će gledatelji sljedećih mjeseci nestrpljivo očekivati da stigne u kina. Brad Pitt. Brzi voz. Akcija. Japan.

I da, ne zaboravimo to malo začiniti s vrhunskom zabavom i humorom. Riječ je o akcijskom trileru Brzina metka (Bullet Train) a priča se vrti oko grupe najboljih egzotičnih svjetskih ubojica u potrazi za misterioznom aktovkom.

Međutim, potraga se odvija u super brzom vlaku kroz Japan, a ubojice ni ne znaju da su njihove misije na neki način povezane. Ipak, naš glavni junak je Ladybug (Brad Pitt) kojem je ovo trebao biti samo lak povratnički posao…

Sve je ovo što se može saznati i vidjeti iz objavljenog prvog službenog trailera. Ono što možemo izdvojiti kao fun fact jest da je Pitt sudjelovao skoro u svim vlastitim  kaskaderskim scenama u filmu.

Među ostalim glumcima pojavljuju se Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon i Benito A Martínez Ocasio.

Redateljski dio posla pripao je Davidu Leitchu (Hobs & Shaw, John Wick, Deadpool 2, Atomska plavuša) koji ima već bogatu suradnju s Pittom, kao redatelj i kao njegov dvojnik za kaskaderske scene. Scenarij potpisuju Zak Olkewicz i Kotaro Isaka.

Prve reakcije publike na službeni trailer su i više nego pozitivne. Ali, sigurni smo da će Brad Pitt i Brzina metka ispuniti i ona najzahtjevnija očekivanja kada film za nekoliko mjeseci sredinom ljeta stigne na repertoar BH kina.

Kopirati
Drag cursor here to close