Pio pive češke

Provalnik u vilu Fredija Bobića uhvaćen na zahodu za goste!

Policija je u srijedu oko 21 sat dobila prijavu od jednog Bobićeva susjeda kako nepoznate osobe provaljuju u kuću bivšeg njemačkog reprezentativca i brzo su reagirali.
Lifestyle / Zabava | 31. 03. 2018. u 12:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Ni video nadzor više nije što je nekad bio...

Sportski direktor Eintrachta iz Frankfurta Fredi Bobić ranije je u jednom razdoblju svoje karijere igrao i za berlinsku Herthu BSC, a iz tog vremena potječe i njegova kuća u glavnom gradu Njemačke. Iako se kuća nalazi u naselju s video nadzorom, lopovi su provalili u nju, ali nisu imali puno sreće.

Policija je u srijedu oko 21 sat dobila prijavu od jednog Bobićeva susjeda kako nepoznate osobe provaljuju u kuću bivšeg njemačkog reprezentativca i brzo su reagirali.

Jedan od lopova pritom je uhvaćen na zahodskoj školjci u gostinskome WC-u, piše Bild.

"Točna je vaša informacija, nažalost. Ali, najprije moram kazati kako smo imali sreću u nesreći. Nitko nije ozlijeđen, jer smo moja obitelj i ja u tom trenutku bili izvan kuće. Do sada sam vidio samo slike. Uistinu su primijenili silu kako bi provalili. Osjećaj je užasan", izjavio je Fredi Bobić.

Bobićev prijatelji i bivši suigrač Marko Rehmer, čija je kuća blizu Bobićeve, izvijestio ga je o ovom nemilom događaju.

Pričinjena šteta je ''samo'' tisuću eura, jer su lopovi razvalili jedna vrata kako bi ušli u vilu.

Bobić i Rehmer imaju kuće u jednoj gradskoj zoni zatvorenoj za slučajne prolaznike, s vrhunskim video nadzorom, ali ni to nije spriječilo drske lopove - barem da pokušaju...

U svakom slučaju, WC koji će lopov(i) ubuduće smjeti koristiti bit će znatno manje luksuzan od onoga u Bobićevoj vili.

Kopirati
Drag cursor here to close