Službena obavijest

Kraj drugog braka poznatog romantičnog pjevača

Bilo je to divnih deset godina, zajedno smo izgradili prelijepu obitelj i bili smo beskrajno sretni. Ovo je zajednički izbor, naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo dijelili je i dalje tu.
Lifestyle / Zabava | 08. 07. 2019. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su nedavno krenula šuškanja da se razvode, danas je stigla i službena potvrda od poznatog kantautora Erosa Ramazzottija i njegove supruge Marice. Putem priopćenja za javnost objasnili su da se radi o zajedničkoj odluci iza koje nema velike drame.

"Bilo je to divnih deset godina, zajedno smo izgradili prelijepu obitelj i bili smo beskrajno sretni. ovo je zajednički izbor, naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo dijelili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše djece u ovom stresnom razdoblju za cijelu obitelj', navedeno je u priopćenju za medije.

Kantautor, 54-godišnji Eros Ramazzotti nikad nije štedio na poljupcima koje je razmjenjivao sa svojom suprugom, glumicom i modelom Maricom Pellegrinelli.

Eros i Marica zajedno su od 2009., a njihovo prvo dijete, kćerkica Raffaella Maria (7) rodila se u kolovozu 2011. godine. U ožujku 2015. godine dobili su i sina kojemu su dali ime Gabrio Tullio, a bračne je zavjete sretni par razmijenio 2014.

Talijanski Vanity Fair piše da je atmosfera na vjenčanju bila kao iz snova. Naime, par je obitelj i prijatelje pozvao na idiličnu lokaciju u vilu Sparina koja se nalazi u brdima Monterotondo di Gavi u Italiji, a okružena je vinogradima. Pellegrinelli je druga supruga talijanskog kantautora. Prvi put oženjen je bio za manekenku i glumicu Michelle Hunziker s kojom ima 21-godišnju kćer Auroru Sophie.

Kopirati
Drag cursor here to close