Ima još poteza u rukavu

Princ Charles 'šarmirao' španjolsku kraljicu Letiziju

Charles je bio odlično raspoložen i veselo je čavrljao s kraljicom.
Lifestyle / Zabava | 09. 04. 2022. u 17:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Princ Charles u utorak je s veseljem dočekao španjolsku 49-godišnju kraljicu Letiziju, a budući kralj Britanije pozdravio je sadašnju kraljicu Španjolske čvrstim stiskom ruke i poljupcem u obraz. Charles je bio odlično raspoložen i veselo je čavrljao s kraljicom.

Kraljica Letizia prošlog je tjedna sudjelovala na komemoraciji princa Philipa koji je preminuo prošle godine, prenosi Showbuzz.hr

Komemoracija se održala 29. ožujka, a predvodila ju je kraljica Elizabeta unatoč nagađanjima da se neće pojaviti zbog zdravstvenog stanja.

Ostatak susreta, kraljica je s princem posjetila izložbu "Zurbarán: dvanaest plemena Izraela: Jakov i njegovi sinovi" u Španjolskoj galeriji dvorca.

Španjolska galerija dvorca sadrži najveći broj španjolskih djela u Velikoj Britaniji pa će Letiziji ovo biti velika čast.

Princ Charles i Letizija već su se susreli 2017. godine kada je Charles bio domaćin sastanka s njom i njezinim suprugom, kraljem Felipeom, u Clarence Houseu.

Već 2019. godine, ovaj je dvojac ponovno bio skupa te otvorio Izložbu radova španjolskog impresionista u Nacionalnoj galeriji. Večer je bila proglašena kao trenutak europskog jedinstva.

Kopirati
Drag cursor here to close