Deveti Nektar OK Fest od 14. do 16. srpnja
Kanda Kodža i Nebojša, TBF, Del Arno Bend, Repetitor, Elemental, Obojeni program, Artan Lili, Konstrakta, Bombaj Štampa, Gibonni, DLM, Smoke Mardeljano, Zoster, Darak Rundek & Ekipa, Sve Barabe, Brkovi, Kralj Čačka, Dr Nele Karajlić ...

Deveti Nektar OK Fest od 14. do 16. srpnja

Lifestyle / Zabava | 13. 07. 2023. u 14:30 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka pivara i ove godine zajedno sa organizatorima poručuje da sve posjetitelje i ljubitelje Nektar piva očekuje mnogo pozitivne energije i raznovrsnih sadržaja na ovogodišnjem, devetom, po redu Nektar OK Festu.

Poznato je da je Nektar pivo uvijek uz dobar zvuk i festivale koji promoviraju razvoj rok scene, pa podrška najvećem festivalu u BIH Nektar OK Festu ni ove godine nije izostala. Pored toga, Banjalučka pivara stavlja naglasak na ekologiju, ali donosi i jednu neobičnu suradnju – sa jednim modnim brendom.



''Banjalučka pivara sa svojim Nektar pivom uvijek je uz rok glazbu u cilju promocije razvoja rok scene. Ove godine, u suradnji sa brendom Braat predstavljamo i kolekciju Adventure koja je inspirirana Nektar OK Festom i vrijednostima koje ovaj festival nosi, a to su dobro pivo, muzika i druženje sa naglaskom na značaj očuvanja okoline. Uz vrhunsku zabavu, nastupe najpoznatijih imena domaće i regionalne scene i ove godine će na Festivalu biti kreiran i mural ''Nektar, nemoj da mračiš. Popij svijetlo!''. Kao i prethodnih godina, ideja je da se limenke iskoriste za umjetničko djelo, umjesto da narušavaju prelijep krajolik Tjentišta'',  izjavila je Andrea Lizdek,  marketing menadžer Banjalučke pivare.

S druge strane, organizatori Festivala najavljuju još bolju zabavu uz neizostavan naglasak na značaj odgovornog djelovanja prema zaštiti okoline.



''Ovogodišnja deveta po redu ''Nektar OK Fest'' avantura održat će se od 14. do 16. srpnja na Tjentištu. Obzirom da se festival održava u jednoj od najljepših prirodnih oaza u ovom dijelu Europe – Nacionalnom parku Sutjeska, obaveza organizatora jeste i odgovoran odnos prema prirodi, te samoj festivalskoj lokaciji. Iz tog razloga nam je drago što i ove godine zajedno sa našim partnerima Banjalučkom pivarom pozivamo sve posjetioce na dobru zabavu uz Nektar pivo, a da pri tom vode računa i o očuvanju prirode, jer pored dobrog provoda to i jeste najvažnija odlika ''Nektar OK Festa'' po čemu se izdvaja od ostalih festivala u regionu“, izjavio je Dubravko Suvara direktor ''Nektar OK Festa''.

Banjalučka pivara sa svojim najpoznatijim brendom Nektar pivom već godinama ponosno stoji uz najveći festival u BIH, a ove godine sve posjetitelje očekuje još bolja zabava uz poznata imena kao što su Kanda Kodža i Nebojša, TBF, Del Arno Bend, Repetitor, Elemental, Obojeni program, Artan Lili, Konstrakta, Bombaj Štampa, Gibonni, DLM, Smoke Mardeljano, Zoster, Darak Rundek & Ekipa, Sve Barabe, Brkovi, Kralj Čačka, Dr Nele Karajlić i poznata imena elektronske scene poput Siniše Tamamovića, Kristijana Molnara, Nakadie, Nick Curly-a i Mladena Tomića.

Kopirati
Drag cursor here to close