Bogata nasljednica

Petra Eccleston najavila pa odgodila vjenčanje vrijedno 15 milijuna funta

Tridesetogodišnja Petra je zakupila cijeli hotel Four Seasons na meksičkom poluotoku Baja California, a proslava vjenčanja trebala je potrajati nekoliko dana s početkom 10. kolovoza u Los Cabosu.
Lifestyle / Zabava | 23. 07. 2019. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjenčanja još neće biti! Petra Ecclestone, kći šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i njegove bivše supruge, jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić, senzacionalno je odgodila udaju za bivšeg trgovca automobilima Sama Palmera, iako su sudbonosno 'da' trebali izreći za nekoliko tjedana, piše Slobodna Dalmacija.

Tridesetogodišnja Petra je zakupila cijeli hotel Four Seasons na meksičkom poluotoku Baja California, a proslava vjenčanja trebala je potrajati nekoliko dana s početkom 10. kolovoza u Los Cabosu.

Iako pravi razlog odgode nije poznat, navodno je bogata nasljednica popustila upozorenjima članova svoje obitelji kako žuri s udajom za 33-godišnjeg Palmera kojeg je upoznala tek prije nešto više od godinu i pol dana.

Otkazivanje zakupa hotela Petru će skupo koštati, a spekuliralo se kako će za cijelo vjenčanje platiti čak 15 milijuna funta, od čega je trećina namijenjena samo za glazbene zvijezde koje su trebale nastupiti.

Spomenuti iznos značajno nadmašuje cijenu Petrinog prvog vjenčanja, 12 milijuna funta koštala je fešta 2011. u dvorcu Orsini-Odescalchi nedaleko Rima kad se Petra udala za kontroverznog biznismena Jamesa Stunta, a 350 gostiju su zabavljali Black Eyed Peas i Alicia Keys, te DJ David Guetta.

Petra se od Stunta, s kojim ima troje djece, razvela 2017. godine, a nakon toga se iz Londona preselila u Los Angeles gdje je nekoliko godina prije za 67,5 milijuna dolara kupila golemu kuću sa 123 prostorije. To je zdanje nedavno prodala za 95 milijuna funta, te se s Palmerom uselila u manju kuću s osam spavaonica, koju je za 18 milijuna funta kupila u losanegelskoj četvrti Brentwood, piše Slobodna.

Kopirati
Drag cursor here to close