Žao joj djece

Pamela i Adil: Prvo ga odbila kad ju je zaprosio pa ga napustila

Nakon nastupa na Mundijalu francuski nogometaš je Pameli donio prsten i pitao ju hoće li se udati za njega, ali je glumica to odbila, piše TMZ.
Lifestyle / Zabava | 08. 09. 2018. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumica Pamela Anderson napustila je braniča Marseillea i francuske nacionalne vrste Adila Ramija, piše portal TMZ.

Svjetski prvak Adil Rami i najpoznatija zvijezda Baywatcha bili su u vezi zadnjih godinu dana, a u trenutku kad su se trebali oženiti, veza je popucala.

Nakon nastupa na Mundijalu francuski nogometaš je Pameli donio prsten i pitao ju hoće li se udati za njega, ali je glumica to odbila, piše TMZ.

Navodno je Pamela prsten koji je dobila od svoga momka poklonila svome sinu Brandonu.

Stvarni razlog prekida je navodno to što Pamela ne želi biti razlogom zbog kojega Adil premalo viđa svoju djecu, jer previše vremena provodi s njom.

"Nakon što su proveli dva tjedna s Adilovim dvogodišnjim sinovima blizancima, Pameli se slomilo srce. Osjeća da je ona taj razlog zbog koje Adil nedovoljno često viđa svoju djecu. Odlučila je povući se iz njegova života kako bi on ponovno više vremena provodio sa svojom djecom i pokušao uspostaviti ravnotežu u odnosu sa svojom bivšom. Pamela je uistinu pravi romantik, bila je neutješna nakon što je vidjela tu dječicu", kazao je TMZ-u neimenovani izvor.

Inače, glumica se priprema za nastup u francuskoj verziji zabavne emisije 'Dancing With The Stars', dok Adil Rami nastavlja igrati za Marseille u Ligue 1. Na prvoj utakmici francuske reprezentacije nakon Svjetskog prvenstva, odigranoj protiv Njemačke u okviru Lige nacija (0:0), Rami je sjedio na klupi.

Na rezervnoj klupi kod Pamele i u reprezentaciji, nije baš zabavna uloga. Zato je u prva četiri kola francuskog prvenstva za svoj klub nastupio tri puta. Marseille je inače trenutačno peti na tabeli, ubilježivši dvije pobjede, jedan remi i jedan poraz.

Video: Pam Anderson Introduces French Soccer Star BF Adil Rami to Mom

 

Kopirati
Drag cursor here to close