Južni vetar

Pamela Anderson stiže u Srbiju zbog nove uloge?!

Treći nastavak "Južnog vetra" trebao bi se početi snimati već ovo ljeto
Lifestyle / Zabava | 05. 04. 2023. u 11:55 Bljesak.info
Južni vetar: Na granici

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski mediji pišu kako slavna holivudska glumica Pamela Anderson (55) stiže u Srbiju zbog nove uloge!

Naime, trebala bi se pridružiti srpskom glumcu Milošu Bikoviću (35) u trećem nastavku hit filma "Južni vetar". Zvijezda serije "Baywatch", glumit će uz holivudske velikane Erica Robertsa (66) i Williama Baldwina (60), a njezino pojavljivanje u nastavku nije iznenađenje jer ima iste agente kao i Roberts i Baldwin, donose tamošnji mediji.

Inače, glumac William Baldwin glumi bivšeg ambasadora koji je ostao u Srbiji i koji je kao vlasnik konzultantske firme angažiran od svojih nekadašnjih šefova da lobira na političkoj sceni Srbije. Zatim, susreće se s bivšim suradnikom, kojeg igra glumac Eric Roberts, a on radi za naftni konglomerat i cilj mu je spriječiti ovisnost Zapadne Europe o ruskom plinu.

Još nije poznato koja uloga će pripasti Pameli, a producenti nisu smjeli reći ni ime, no otkrili su da se radi o velikoj zvijezdi. 

''Točno je da će u nastavku biti i jedna velika zvezda. Ne želimo objavimo njezino ime dok ne krene snimanje'', kratko je za Kurir rekla producentica Tatjana Žeželj Gojković.

Treći nastavak filma trebao bi se početi snimati već ovo ljeto. 

Kurir piše i kako bi za dolazak svjetskih zvijezda producenti trebali izdvojiti između 50.000 i milijun eura. Glumci tada nisu plaćeni po danu snimanja, već za cijeli tjedan. Njihov ugovor uključuje pet dana snimanja, probu kostima i press konferenciju. Pamelina cijena za veću ulogu trenutno nije viša od 100.000 eura tjedno, piše medij.

Miloš je jedan od najboljih srpskih  glumaca mlađe generacije, a u regiji glumac uživa zvijezdini status. Mnogi mu tepaju da je najzgodniji srpski glumac.

Njegov veliki obožavatelj je i ruski predsjednik Vladimir Putin koji ga je 2018. godine odlikovao ruskim državnim odlikovanjem – Medaljom Puškina za postignuća u umjetnosti i kulturi, obrazovanju, humanistici i književnosti, a nedavno je dobio i rusko državljanstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close