Zagreb

Oženio se Samir Nurkić, na svojoj svadbi probao kako je svirati sa burmom

Kum mu je bio Sead Ali, poznati zagrebački ugostitelj čija obitelj drži jednu od najstarijih zagrebačkih slastičarni Srebrnjak, a kuma mladenki dugogodišnja obiteljska prijateljica.
Lifestyle / Zabava | 06. 10. 2021. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Samir sa svojom izabranicom Amelom

Poznati harmonikaš Samir Nurkić posljednjih godina svirao je na svadbama poznatih u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji i brojnim europskim zemljama, a sada je došao red da i sam stane pred matičara. 

On je na desetu godišnjicu veze sa njegovom izabranicom Amelom, u kojoj je dobio sina Tarika (5) i kćerku Zaru (2), ljubav krunisao brakom. Svadbeno veselje je organizirano u krugu obitelji i bliskih prijatelja u poznatom zagrebačkom restoranu Sofra. 

Foto: PR / Oženio se Samir Nurkić

Kum mu je bio Sead Ali, poznati zagrebački ugostitelj čija obitelj drži jednu od najstarijih zagrebačkih slastičarni Srebrnjak, a kuma mladenki dugogodišnja obiteljska prijateljica. Među uzvanicama je bio i Nurkićev prijatelj producent Amir Puškar, a veselje je harmonikom "začinio" prijatelj i kolega Antonio Alić.

- Hvala svima koji su nam ovaj najbitniji trenutak u životu učinili nezaboravnim. Posebno organizatorici svadbe, našoj prijateljici Kristini Kovačević - Mamin Blog. Naučio sam da sviram na tuđim svadbama, pa sam morao malo i na svojoj, da vidim kako prsti sa burmom rade na harmonici – kaže Samir Nurkić.

Samir Nurkić je veliku popularnost stekao sudjelovanjem u regionalnom natjecanju "Supertalent", a od prve obrade „Zvončića“, publiku u regiji stalno oduševljava izvođenjem poznatih pjesama na harmonici u svom jedinstvenom aranžmanu.

Video: Samir Nurkić
Kopirati
Drag cursor here to close