Ljepota je važna

One su prvo pobijedile na izboru ljepote pa onda stekle slavu i bogatstvo

Jedna od onih kojima možda njihovi najbliži nisu davali prevelike izglede za planetarni uspjeh je glumica Halle Berry (54). Ona je s 19 godina ponijela titulu "Miss Teen All American", kao predstavnica države Ohio. Sa 36 godina dobila je Oscara.
Lifestyle / Zabava | 02. 04. 2021. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Warner Bros. / Sharon Stone i Halle Berry (Catwoman)

Mnoge mlade, zgodne djevojke maštaju o tome da jednoga dana iskoriste svoju ljepotu i šarm kako ne bi morale čitavoga života raditi neki monotoni posao, osam ili više sati dnevno, trpeći različite šefove, a često i čudne kolege koji ti dodatno zagorčavaju radni dan.

Biti jednoga dana uspješna glumica, pjevačica, televizijska voditeljica... zvuči puno zanimljivije i najčešće je povezano sa slavom i novcem. Međutim, mali postotak missica uspije u svome naumu.

Jedna od onih kojima možda njihovi najbliži nisu davali prevelike izglede za planetarni uspjeh je glumica Halle Berry (54).

Foto: Internet / Halle Berry

Ona je s 19 godina ponijela titulu "Miss Teen All American", kao predstavnica države Ohio. Sa 36 godina dobila je Oscara kao glavna ženska uloga u filmu Monster's Ball. Osvajala je i nagrade Emmy i Zlatni globus.

Naravno, uloge u mnogim uspješnim filmovima donijeli su joj i veliku zaradu, te se njezin imetak procjenjuje na više od 230 milijuna eura.

Foto: Fox News / Glumica Sharon Stone

Jednako slavna Sharon Stone (63) bila je miss države Pennsylvania 1976. godine, a proboj na glumačkoj sceni doživjela je 1992. godine u filmu "Basic Instinct".

Ulogom Ginger u filmu Martina Scorsesija Casino (1995.), za koji je dobila Zlatni globus i bila nominirana za Oscara ostvarila daljnji napredak u filmskoj industriji.

Njezino bogatstvo procijenjeno je na nešto više od 180 milijuna eura.

Foto: Zimbio / Eva Longoria

Glumica Eva Longoria (46) ponijela je titulu "Miss Corpus Christi“ (1998), nakon čega je dobila ulogu u kultnoj seriji "Beverly Hills, 90210".

Kao jedna od ''Očajnih kućanica" (2004–2012) uhvatila je čvrsto tlo pod nogama, a danas najčešće radi kao producentica i redateljica. Bogatstvo - cca 210 milijuna eura.

articlesvally.com / Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer (62) je sa 19 godina osvojila natjecanje ljepotica "Miss Orange County". Jedan producent prepoznao je njezin potencijal i tako je započela glumačku karijeru.

"Charlie Chan i prokletstvo Zmajeve Kraljice" (1981) bio je njezin prvi film, a tijekom karijere tri puta je nominirana za nagradu Oscar. Procijenjeno bogatstvo - oko 210 milijuna eura.

foto: The Independent / Gal Gadot

Gal Gadot (35) je s 18 godina ponijela titulu "Miss Israela" (2004). Nakon toga provela je dvije godine u vojsci, potom studirala pravo. Filmski proboj uslijedio je 2009. godine u filmu "Fast & Furious 4".

Nije bogata kao starije kolegice koje su ispred spomenute, ali nekih 20-tak milijuna eura već je leglo na račun. 

Video: Catwoman (2004) Official Trailer - Halle Berry, Sharon Stone Movie HD
Kopirati
Drag cursor here to close