Treba mu mir

Oliver Dragojević prije druge ture kemoterapije uputio je veliku molbu svim medijima

Lifestyle / Zabava | 02. 09. 2017. u 10:29 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oliveru Dragojeviću je prije mjesec dana otkriven tumor na plućima. Dane sada provodi tako što odlazi na kemoterapiju, leži i gleda televiziju.

Čim je saznao da ima tumor, krenuo je sa kemoterapijom, koju za sada dobro podnosi a sada je po prvi puta za srpske medije progovorio o svojoj bolesti te otkrio kako provodi dane.

''Ležim, gledam televiziju, tako sada izgledaju moji dani. Dobro sam, idem dalje. Moram gurati dalje. Vidjet ćemo kako će proći druga kemoterapija. Sve je još jako neizvjesno i ne zna se šta će biti'', kazao je, a renosi Slobodna Dalmacija

Liječenje mu ne pada teško.

''Kao svi ljudi, energija mi je normalna, ne bojim se. Bolest je bolest, svako pati na svoj način i bori se da ustraje i da gura dalje''.

Dragojević vrijeme provodi uglavnom sa suprugom Vesnom u njihovom obiteljskom domu, a problem mu zadaje to što je javnost toliko zainteresirana za njegovo zdravstveno stanje.

''Ne znam zašto javnost toliko zanima moje zdravstveno stanje. Imam neki život koji je privatan i tako želim da ostane, ali to više nije privatno, jer se toliko piše o mojoj bolesti. Šta će ljudima toliko informacija o meni, pa toliko njih je isto bolesno'', dodao je.

''Svima zahvaljujem na brizi, ali ono što mi sada treba jeste mir'', poručio je za srpske medije hrvatski pjevač.

Kopirati
Drag cursor here to close