Vratio se glazbi

Oliver Dragojević otkrio sjajne vijesti: "Dobro sam. Stanje se popravilo"

Zdravstveno stanje Olivera Dragojevića trenutno je puno bolje. Pjevač uživa u Vela luci okružen obitelji, a vratio se i glazbi.
Lifestyle / Zabava | 30. 01. 2018. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni Oliver Dragojević ne skida osmijeh s lica. Posljednjih dana osjeća se odlično jer je njegovo zdravstveno stanje puno bolje. Iza Olivera su mjeseci iscrpnog liječenja koje je, prema svemu sudeći, bilo uspješno. To je potvrdio i sam pjevač koji trenutno uživa u svojoj oazi mira u Veloj Luci okružen obitelji, piše Dnevnik.hr.

"Dobro sam. Zdravstveno stanje se popravilo. Nećemo o zdravstvenim slikama i kemoterapijama. Ja sam bolje i to je važno", govori Dragojević. Zbog oslabljenog imuniteta do kojeg često dolazi uslijed terapija Oliveru je trenutno glavna briga da ne podlegne infekciji.

"Moram paziti da se ne prehladim. Ima milion nekih infekcija i viroza, na to sad moram paziti, a ovo drugo će biti ok", optimističan je Dragojević koji je u prosincu proslavio 70. rođendan.

Želja mu je bila da ga obilježi zajedno sa svojom publikom, no od toga je zbog narušenog zdravlja morao odustati. No, od glazbe, svoje najveće ljubavi, odustao nije. "Imam ja ovdje i klavijaturu pa pomalo sviruckam kad mogu i kad stignem", otkrio je Oliver u intervjuu razgovoru za Dnevni avaz.

Kopirati
Drag cursor here to close