Sljedeće godine

Odgođen ovogodišnji Nektar OK Fest, poznat novi datum

Osim sjajnog glazbenog programa i u sljedećoj godini Nektar OK Fest donosi još mnogo dobre zabave i sadržaja u nesvakidašnjem ambijentu nacionalnog parka Sutjeska.
Lifestyle / Zabava | 04. 08. 2020. u 09:21 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I pored najbolje volje, maksimalno uloženih napora, pregovora i konsultacija sa nadležnim epidemiološkim službama, te podrške naše najvjernije OK publike, primorani smo da ovogodišnje izdanje Nektar OK Festa 2020 prolongiramo za sljedeću godinu.

Obzirom, na epidemiološku sliku u našoj zemlji, ali i u cijeloj regiji, konstantan rast broja zaraženih na dnevnoj razini, i ograničeno kretanje, tj. prelazak državnih granica, nisu stvoreni epidemiološki uvjeti da festival bude održan u ranije najavljenom terminu ove godine, tj. 14./15./16. kolovoza na Tjentištu.

Jučerašnjom odlukom Republičkog stožera za izvanredne situacije, kao i Općinskog stožera za izvanredne situacije Općine Foča, na snazi je ostala ranija mjera maksimalnog okupljanja 50 osoba na javnim mjestima, i ova odluka ostaje na snazi narednih 14 dana.

Obzirom na kapacitete našeg festivala, te broj posjetitelja iz ranijih godina koji se mjeri u tisućama, mi nismo u mogućnosti da u najavljenom terminu, održimo događaj u kapacitetu i programu za koji je isti predviđen.

U dogovoru sa izvođačima i ostalim učesnicima programa, potvrđeni su datumi festivala za sljedeću godinu, i to  16./17./18. srpnja 2021. godine, kao i lineup na tri festivalska stage-a: Apocalyptica, Asian Dub Foundation, Van Gogh, Bajaga i Instruktori, Goran Bare & Majke, Hladno pivo, TBF, M.O.R.T., Zoster, Buč Kesidi, Repetitor; Kanda, Kodža i Nebojša, Love Hunters, Who see, Marčelo i napeti Quintet, Ritam nereda, Atheist Rap, Mortal Kombat, Marko Nastić; Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic; Petar Dundov; Kristijan Molnar; Toni Juranović; Nebs Jack; Alexander G + još imena koja će naknadno biti objavljena.

Osim sjajnog glazbenog programa i u sljedećoj godini Nektar OK Fest donosi još mnogo dobre zabave i sadržaja u nesvakidašnjem ambijentu nacionalnog parka Sutjeska.

Svi OK paketi kupljeni u ovoj godini vrijedit će i za sljedeću godinu i nove termine Nektar OK Festa 2021. Također, svi vlasnici paketa imat će priliku da ukoliko žele izvrše povrat novca za kupljene pakete ili da iste ustupe drugoj osobi.

Na službenoj festivalskoj stranici www.okfest.net u kategoriji 'novosti' uskoro donosimo detalje info o uvjetima povrata novca ili ustupanja paketa.

Budite OK, budite odgovorni i vidimo se na 16./17./18. srpnja 2021. na Tjentištu.

OK team

Kopirati
Drag cursor here to close