Sluša sestru

Nives u grudnjaku poslala poruku 'zabrinutim dušicama'

Nives je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako kuha u grudnjaku, a uz to je objavila i poruku za sve "zabrinute dušice".
Lifestyle / Zabava | 30. 08. 2019. u 18:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Nives Celzijus

Nives Celzijus voli svoje fanove počastiti vrućim fotografijama, ali ni da se ponekad zna zakačiti sa dušebrižnicima. 

Ovaj put je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako kuha u grudnjaku, a uz to je objavila i poruku za sve "zabrinute dušice".

Kaže moja sis: "Evo, za ove zabrinute dušice koje se pitaju jesu li djeca gladna" i opali fotku...Danas sam baš imala u planu neku lijepu fotku, možda neku romantičnu haljinu koja pokriva grudi, kako bi cickohejteri došli na svoje Kad ono, opet su tu cicke jer je vruće, uz štednjak još vrućje, a cickama je uvijek najvruće. I da, eto, moja svakodnevna rutina, kuhanje ručka. I da obožavam kuhati. To čak i ne računam pod posao. Meni je to čista zabava kao što mi je zabava otići na trening. Nemam običaj to fotkati jer uglavnom žurim, gladna sam i kontam da ne izgledam baš najbolje. Ovaj put, čak sam i ispala dobro. Hvala sis. I molim neka ude u zapisnik, Nives kuha. I to poprilično dobro. Možemo ubuduće i neki lajv jer kako stoje stvari, čini se da vas to najviše zanima'', napisala je Nives ispod objave na Instagramu. 

Kopirati
Drag cursor here to close