Uoči valentinovskog koncerta

Nina Badrić za Bljesak: Važno je znati cijeniti svaku ljubav koju imate u životu

Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom "Ljubav za ljubav" slaviti ljubav
Lifestyle / Zabava | 30. 01. 2019. u 18:05 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uvijek nasmijana i elegantna jedna od najboljih hrvatskih pjevačica Nina Badrić, obradovat će svoje obožavatelje u Hercegovini velikim koncertom koji sprema za Valentinovo, 14. veljače, u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru, s početkom u 20 sati.

Nina Badrić će na ovom koncertu pod nazivom "Ljubav za ljubav" slaviti ljubav, a za Bljesak.info kaže kao će dati sve od sebe da ovaj dan zaljubljenih svima bude za pamćenje.

''Nekako se Hercegovina često nađe na mom putu, pa tako i Mostar. Baš sam sretna što ćemo proslaviti Valentinovo skupa koncertom u Mostaru i zaista ću dati sve od sebe da ovaj Dan zaljubljenih bude za pamćenje. Zvuči kao klišej, ali trudim se da svaki koncert bude poseban i na kraju i je'', kaže Nina.

Dodaje da koncerti za Valentinovo imaju jednu posebnu 'težinu' i odgovornost.

''U publici su zaljubljeni, oni slomljena srca koji se s prijateljima tješe, oni koji samo žele tu večer provesti uz dobru glazbu... I svima treba biti lijepo. A ja mogu samo obećati da ću dati sve od sebe da svima u Mostaru bude lijepo. I da svi slavimo ljubav'', rekla nam je ova slavna pjevačica.

Govoreći o tome kako izgleda njeno idealno Valentinovo Nina je rekla da je ono rezervirano za jednu posebnu ljubav.

''Kad si glazbenik onda je Valentinovo obično rezervirano za jednu posebnu ljubav, a to je onu između mene i publike – jer uvijek nastupam za Valentinovo. Prema tome, idealno je Valentinovo ono s dobro raspoloženom publikom, gdje pjevamo uglas i odlazimo s koncerta svjesni da je to bila posebna večer, večer za pamćenje'', poručila je.

S obzirom da Nina često pjeva o ljubavi, nismo mogli ne zapitati se kojoj se svojoj pjesmi najviše pronalazi.

''U manjoj ili većoj mjeri u svima. Teško bi mi bilo unijeti emociju u pjesmu u kojoj se ne pronalazim'', rekla je Nina, a otkrivajući što nju čini sretnom, sreća je kako kaže u malim i važnim stvarima.

''Važno je uvijek pronaći nekoga ili nešto čemu ćete se nasmiješiti. Dalje je sve lako''

Nina je mostarskoj publici dala jedan važan ljubavni savjet.

''Nisam sigurna da sam danas što se tiče ljubavi, puno pametnija nego prije 20 godina J Ali ono što sigurno znam je da postoji toliko različitih ljubavi i da ih sve treba slaviti i to svaki dan. Ljubav prema obitelji, prijateljima, dragim osobama, glazbi, poslu... Važno je znati cijeniti svaku ljubav koju imate u životu. Jer život je ljubav'', poručila je Nina.

Ova pjevačka diva odlučila je pobliže se upoznati s publikom nakon koncerta te je u suradnji s organizatorima odlučila organizirati i nagradnu igru za fanove.

Kroz nagradnu igru vjerna publika ima priliku upoznati Ninu i slikati se s njom,  na njezinom koncert u Mostaru. U nagradnoj igri mogu sudjelovati na društvenim mrežama organizatora.

Kao i za ranije Ninine koncerte, tako i za ovaj vlada posebno veliko zanimanje, a ulaznice su u  pretprodaji dostupne po cijenama 20, 25 i 30 KM (VIP) na info pultu Mepas Malla u Mostaru i online preko kupikartu.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close