Manifestacija Kontakt

Nektar OK Fest u društvu najznačajnijih muzičkih festivala u regiji

Predstavnici Nektar OK Festa naći će se u društvu najvećih i najznačajnijih muzičkih festivala iz regiji, predstavnika institucija, muzičkih kuća, menadžera i ostalih muzičkih radnika.
Lifestyle / Zabava | 19. 03. 2019. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine manifestacija Kontakt posvećena muzičkom biznisu, bit će održana u Beogradu od 20. do 23. ožujka. Kontakt ove godine predstavlja tri programske cjeline, koje će okupiti veliki broj profesionalaca, ali i ljubitelja muzike.

Predstavnici Nektar OK Festa naći će se u društvu najvećih i najznačajnijih muzičkih festivala iz regiji, predstavnika institucija, muzičkih kuća, menadžera i ostalih muzičkih radnika. 

Muzička industrija je danas izuzetno važan adut za gospodarski razvoj jedne regije, stoga ovaj događaj ostaje usmjeren ka jasno definiranim ciljevima - Brisanje kulturnih granica u regiji, umrežavanje i pokretanje gorućih tema svih onih koji se bave kulturom u najširem smislu te riječi. Tijekom dvije godine održavanja, Kontakt je ugostio više od 100 profesionalaca iz oblasti muzičke industrije, organizirao isto toliko muzičkih i umjetničkih programa, a posjetilo ga je preko osam tisuća posjetitelja.

Foto:PR / Nektar OK Fest u društvu najznačajnijih muzičkih festivala u regiji

I ove godine nastavlja s istom dinamikom. Kontakt 2019 se događa na 15 lokacija, a tijekom četiri dana bit će održana 63 programa u kojima će sudjelovati 110 sudionika iz 11 zemalja. Sve to čini ovaj događaj jednim od najozbiljnijih i najatraktivnijih u domenu događaja koji se bave pitanjem muzičke industrije u cijeloj regiji.

Obzirom da je Nektar OK Fest jedan od događaja koji doprinosi kvalitetnijoj festivalskoj ponudi na širem regionalnom prostoru, naši predstavnici pozvani su da u okviru panela ''Kako napraviti uspješan festival/Najveći izazovi'' na kojem će sudjelovati, zajedno s predstavnicima vodećih muzičkih festivala u regiji: Exit, Belgrade Beer Fest, Taksirat, Ultra, Punk Rock Holiday, posjetiocima i sudionicima prenesu svoja iskustva, te rezultate rada i organizacije festivala posljednjih pet godina na Tjentištu. 

Osim ovog panela u okviru Kontakt konferencije, tijekom tri dana govorit će se i o ostalim važnim temama za sve koji su uključeni na različite načine u muzički biznis: ''Kako voditi uspješan festival'', ''Artisti i menadžeri – novi i stari trendovi u muzičkoj industriji'', ''Diskografija – povezivanje u regionu'', ''Regionalni kulturni centri i klubovi'', ''Radio u digitalnoj eri''...

Panel diskusija u kojoj sudjeluju predstavnici Nektar OK Festa održat će se u četvrtak 21. ožujka u Marsh Open Space u Cetinjskoj ulici s početkom u 10 sati. 

Kopirati
Drag cursor here to close