Jutro je

Nada i Milica poludjele za Zlatanom nakon njegova plesa uz narodnjački hit

Nakon što je u nedjelju pospremio dva pogotka u mrežu Crotonea, po završetku utakmice proslavio je pobjedu uz narodnjački hit Nade Topčagić ''Jutro je'' i napunio stupce svih medija u regiji.
Lifestyle / Zabava | 08. 02. 2021. u 21:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: instagram/iamzlatanibrahimovic, Instagram/senoritamilica / Zlatan Ibrahimović i Milica Pavlović

Iako ima 39 godina, čudesni Zlatan Ibrahimović i dalje ima veliku strast za nogomet. S obzirom da i dalje igra u vrhunskoj formi, ne čudi što ne razmišlja o kraju karijere.

Nakon što je u nedjelju pospremio dva pogotka u mrežu Crotonea, nakon utakmice proslavio je pobjedu uz narodnjački hit Nade Topčagić ''Jutro je'' i napunio stupce svih medija u regiji.

Poslije njegovog storyja na Instagramu gdje ga prati 46 milijuna ljudi, oglasila se i Nada Topčagić, ali i mlada Milica Pavlović, koja je obradila Nadin hit i baš je uz njezinu verziju plesao Zlatan.

Video: Zlatan Ibrahimović zaigrao uz pjesmu Nade Topčagić "Jutro je"

''Vidjela sam video i oduševila sam se. Voljela bih ga vidjeti kad bude došao u Beograd'', rekla je Nada Topčagić za Telegraf.rs.

''On je nevjerojatno talentiran i uspješan, netko tko uživa divljenje u cijelom svijetu i naravno da mi je drago i zadovoljstvo ako slobodno vrijeme koristi tako što uživa uz mene. Šta bih drugo uopće mogla reći, Zlatan je stvarno zlatan'', rekla je Milica za Alo.

Ibrahimović ne bježi od svojih korijena, a za vrijeme igranja u Los Angelesu postao je hit nakon što je slušao Halida Bešlića u svlačionici.

Video: Zlatan Ibrahimović u svlačionici sluša narodnjake 
Kopirati
Drag cursor here to close