19. lipnja

Mostarske mažoretkinje organiziraju plesnu večer za svoj grad 'MM za M'

Ovim programom Mostarske mažoretkinje će, kako najavljuju, na najljepši način zatvoriti jednu vrlo uspješnu plesnu sezonu koja je iza njih.
Lifestyle / Zabava | 18. 06. 2023. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarske mažoretkinje će u ponedjeljak, 19. lipnja, s početkom u 20 sati na platou ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače održati program pod nazivom Mostarske mažoretkinje za Mostar- "MM za M".

Ovim programom Mostarske mažoretkinje će, kako najavljuju, na najljepši način zatvoriti jednu vrlo uspješnu plesnu sezonu koja je iza njih.

U programu će se predstaviti svi uzrasti Mostarskih mažoretkinja, a publika će imati priliku pogledati koreografije s kojima su se Mostarske mažoretkinje predstavile na ovogodišnjem Državnom prvenstvu u Busovači i osvojile brojna odličja, kao i na međunarodnom Kupu Nacija koje se održalo u Puntu na otoku Krku u Hrvatskoj proteklog mjeseca i na kojem su osvojile najsjajnije odličje.

Inače, Mostarske mažoretkinje ove godine slave 28. rođendan. Začetnice su mažoret plesa ne samo u Mostaru, nego i u BiH te osvajačice najsjajnijih odličja i u državi i u inozemstvu.

Mažoretkinje navode kako su kroz 28 godina uspješnog rada postale kolektiv koji je ne samo postao simbol grada Mostara, nego i simbol jednih od najprepoznatljivijih mažoret ekipa u Europi.

Osim brojnih atraktivnih nastupa, humanitarnih, protokolarnih, nastupa na svim najvećim manifestacijama u Mostaru, kako kulturnim, sportskim i mnogim drugim i naravno natjecanjima, Mostarske mažoretkinje su, kako ističu, stalne gošće prestižnih europskih festivala i smotri, a svake godine, tijekom velikih europskih turneja, posjete po nekoliko poznatih europskih središta.

Pored svih pozornica svijeta na kojima su nastupale, srcu je kažu najdraža jedna, ona mostarska.

A kako drugačije da se zahvale svom gradu, nego veselim i rasplesanim koreografijama. Stoga ovaj nastup je svojevrstan poklon svim Mostarcima i Mostarkama, poručile su.

Kopirati
Drag cursor here to close