Tko je za dozu smijeha?

Mostar: Premijera Stand Up komedije koja nastaje u trenutku izvedbe

Komičar kaže da ''show funkcionira onako kako Omer živi; bez prethodne pripreme, samo ozbiljna improvizacija.''
Lifestyle / Zabava | 17. 10. 2023. u 13:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Premijera ''Na licu mjesta'' u Mostaru

Na 'Na licu mjesta' je nova predstava mostarskog komičara s desetljetnim iskustvom Omera Hodžića, a premijera je zakazana za 20.10.2023. u Charlie n Snack bar-u u Mostaru.

Omer Hodžić će ujedno otvoriti novu sezona Stand Up komedije u ovom objektu, koji će svakog vikenda biti gost komičarima cijele regije.

Komičar kaže da ''show funkcionira onako kako Omer živi; bez prethodne pripreme, samo ozbiljna improvizacija.''

"Vrlo je važno da čovjek prepozna i prihvati samog sebe. Ja, na primjer, sam potpuno svjestan da posjedujem ozbiljan manjak radnih navika, da se tu vise nista ne može promjeniti. Mrsko mi je sjediti i pisat materijal. Zbog toga sam socijalni život potpuno podredio poslu ; svaki razgovor sa prijateljem, mamom, mačkom, ima za mene jedinstven cilj - izazvati smijeh. Takvo jedno stanje mentalne urusenosti dovodi do toga da uvijek imam neku repliku odmah - Na licu mjesta... Prirodom stvari nastao je ovaj potpuno prirodni za mene osobno, a za sam žanr Stand Up komedije, neprirodni i gotovo do sada nepoznat koncept'', rekao je mostarski komičar o projektu i dodao:

''Ja sam toliko frapantno lijen, da sam postao sjajan improvizator".

Napominje i da je ''Na licu mjesta'' jedini show za koji karte plaćate tek kada se završi.

''Nema garancije da će večer proći dobro. To je prosto priroda improvizacije. Zbog toga nije pošteno odrediti cijenu karte prije nego komičar završi nastup. Karte je moguće preuzeti u samom objektu. Njihovo preuzimanje je besplatno, ali i obvezno za ulazak na sam događaj. Plaćanje se vrši na izlazu'', zaključuje Hodžić uoči najave premijere u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close