Najgore se sekirat

Nova sezona Stand Up komedije počinje večeras u Abrašu

"Najgore se sekirat" je fraza koja nema mnogo veze sa samim sadržajem show-a.
Lifestyle / Zabava | 14. 09. 2023. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova sezona stand up komedije počinje! Već neko vrijeme običaj je da nas svaka dva tjedna Omer Hodzic i njegove kolege pokušavaju nasmijati sa pozornice K19 - okc abrašević.

Nakon ljetne pauze, tradicija se nastavlja. I to u četvrtak 14. rujna 2023. Kao što se to dogodilo mnogo puta do sada, sa pozornice bara K19 – OKC Abrašević, neki potpuno pomaknuti likovi izgovarat će riječi precizno sklopljene u sintakse koje za cilj imaju samo jedno: izazvati smijeh na vašim licima. I to sve zato kako bi kroz tu magičnu razmjenu nasmijavanja i smijanja dostigli katarzu.

U biti, niđe veze! Bit će najobičnije Stand Up večer kao i 100 puta do sad.

"Najgore se sekirat" je fraza koja nema mnogo veze sa samim sadržajem show-a. Odabrali smo ovaj naziv za show jer mislimo da će privući veliki broj ljudi. "Najgore se sekirat" jeste vrlo zabavan Stand Up show koji izvode Omer, Sanjin i Luka.

"NAJGORE SE SEKIRAT" je stalni naziv za grupne večeri Stand Up komedije u K19 - OKC Abrašević, ali nemojte da vas isti naziv zavara. Zbog velikog procenta improvizacija i novih fora, ovaj show je svaki put barem 90% drugačiji. I tu smo vas možda slagali samo za 20%.

Karte možete kupiti u OKC Abrašević po cijeni od 7KM. Ako ste loši s parama, slobodno nam pišite u inbox, dat ćemo vam karte gratis. Uz malu, minimalnu cijenu vašeg ponosa, obraza i svega što čovjeka čini čovjekom, poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close