Jeste li spremni za OUTPUT 22?

Mostar: Odličan uvod u doček Nove

Mostar će u Novu 2023. godinu ući na nekoliko pozornica unutar gradske jezgre, s već provjerenim, festivalskim konceptom dočeka.
Lifestyle / Zabava | 30. 12. 2022. u 13:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zoster i Dejan Milicevic Mostarcima priređuju najplesniju uvertiru i doček Nove 2023. godine

Mostar otvara vrata jednog potpuno novog urbanog, muzičkog i posve plesnog događaja OUTPUT 22 nkoji će se održati u K19 - OKC ABRAŠEVIĆ.

Mostar će u Novu 2023. godinu ući na nekoliko pozornica unutar gradske jezgre, s već provjerenim, festivalskim konceptom dočeka.

No, ove godine ekipa novog urbanog festa OUTPUT 22 pripremaju najambiciozniji program u utrci dočeka, s obzirom na to da će u klubu K19- OKC Abrašević već danas PETAK 30.12. započeti plesni maraton. Mikrofon preuzima jedan od najtraženijih bendova u BIH – poznata grupa ZOSTER!

Nakon odličnog koncerta koji su nam priredili na Open City Festivalu ove godine i spektaklu o kojem se dugo pričalo, momci uskoro izdaju novi album pa svakako treba vidjeti što su radili od prošlog susreta.

Na sami ispraćaj 2022 godine, točnije ovu subotu, rezerviran je za DJ Dejana Milicevica koji glasi kao jedan od najiskusnijih regionalnih DJ- eva i producenata koji je upravo proslavio 21 godinu vrlo uspješne karijere. U svojoj karijeri svirao je na svim većim događajima do sada, od festivala kao što su Boiler room, Sonus festival, EXIT festival, Kazantip.

Doček nove 2023 Dejan će, rame uz rame sa veteranom Andrej Jelić dijeliti stage, a upravo je tako bilo i na posljednjem Exitovom festivalu No Sleep. Njima se pridružuje moćna flota djeva, karizmatični i uvijek muzički potkovani IVAN Z koji dolazi iz popularnog dvojca AA iz Sarajeva, te poslastica za sami kraj i uvijek na sve načine tasty naš Remi!

Zoster je ispunio očekivanja, kao i sami doček uz Dejana Milicevica. Ulaznica je ostalo vrlo malo, pa preporučujemo da dođete na vrijeme i osigurate svoje mjesto. Ulaznice je moguće i dalje kuputi na samom ulazu po prodajnim cijenama od 20KM za Zoster i 30 KM za doček Nove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close