Blackened

Metallica sjajno zarađuje na alkoholu, zbog kojeg su bili pred raspadom!?

“Blackened American Whiskey” nazvan je prema pjesmi koja otvara “…And Justice for All”, jedan od najznačajnijih albuma Metallice, objavljenog 1988.
Lifestyle / Zabava | 24. 09. 2020. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Metal Injection / Kirk Hammett i James Hetfield (Metallica)

Nakon što je kultni metal band Metallica prije dvije godine najavio proizvodnju svog vlastitog viskija – “Blackened American Whiskey”, ovih se dana ta čarobna kapljica može i kušati.

Pakiranje u kojem se nalazi jedna boca viskija i dva nosača zvuka po cijeni od 235 dolara je najjeftije u ponudi. Tko ima više novca, može si putem interneta poručiti i skuplje pakete.

Što se tiče Europe, isporuke se vrše u Njemačku i Veliku Britaniju.

“Blackened American Whiskey” nazvan je prema pjesmi koja otvara “…And Justice for All”, jedan od najznačajnijih albuma Metallice, objavljenog 1988.

Metallica je odavno postala ogroman stroj za prodaju robe. Teško da postoji proizvod koji obožavatelji ne mogu kupiti s logotipom Metallice. Dakle, sada je tu i viski - iako je bend već dva puta bio pred raspadom zbog alkohola. 

Video: Metallica: Whiskey in the Jar (Official Music Video)

Prošle godine su se obožavatelji Metallice u cijelom svijetu bojali za kraljeve metala.

Naime, frontman James Hetfield (57) morao je ponovno na rehabilitaciju nakon što prethodno nije dobio bitku protiv alkohola.

Najnovije informacije iz krugova grupe kažu da je Hetfield pobijedio ovisnost i oporavlja se. Obožavatelji se mogu samo nadati da će se James kloniti vlastitog proizvoda.

Nedavno je u jednom intervjuu basist Rob Trujillo rekao kako on i kolege iz benda više gotovo ne piju, kako zbog zdravlja, tako zbog budućnosti benda.

"Jednostavno ne mogu više. Mamurluk dan poslije ubija. Ne želim više bol, želim se usredotočiti na svoj život i bend. Tako je i za druge sve u bendu. Možemo radit još mnogo godina, samo ako svi budemo u formi", kazao je. 

Video: Metallica - Blackened (Music Video)

 

Kopirati
Drag cursor here to close