Zbunila se

VIDEO | Messijeva supruga otrčala u zagrljaj krivom nogometašu

Lifestyle / Zabava | 27. 08. 2023. u 20:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot / Messijeva supruga otrčala u zagrljaj krivom nogometašu

Nakon pobjede Inter Miamija protiv Cincinnatija u polufinalu US Open kupa, supruzi glavne zvijezde Lionela Messija, Antoneli Roccuzzo, dogodila se nevjerojatna pogreška koja je nasmijala javnosti.

Naime, umjesto svojem suprugu, Antonela je potrčala u zagrljaj njegovom suigraču Jordiju Albi i zamalo ga je poljubila prije nego što je shvatila da to nije Messi.

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama i postala je viralni hit, prenosi Showbuzz

"Je li moguće da je zamijenila supruga za Albu?", "Zaboravila je staviti leće?", "Alba je bio spreman", neke su od brojnih reakcija s Twittera na urnebesan trenutak.

Inače, Messi je ove godine odlučio nastaviti svoju karijeru u američkom klubu Inter Miami, čiji je jedan od vlasnika David Beckham. S njim su u Ameriku doselili i supruga Antonela te sinovi Thiago Matteo i Ciro.

Leo i Antonela u sretnom su braku već šest godina, no njihova ljubavna priča započela je puno prije toga.

Naime, Messi je svoju današnju suprugu upoznao kada je imao samo pet godina, preko Antonelina rođaka Lucasa, koji je bio Messijev najbolji prijatelj u djetinjstvu.

Ponekad bi im se i ona pridružila u igri, a nogometaš je godinama kasnije u jednom intervjuu priznao kako se u Antonelu zaljubio na prvi pogled i kako je odmah znao da će mu, kad odrastu, ona biti djevojka.

Iako je par zajedno dugi niz godina, javnost je za njihovu vezu saznala tek 2009., a vjenčali su se u lipnju 2017. godine u Argentini.

Kopirati
Drag cursor here to close