Bond, James Bond

Meghan Markle bila vrlo blizu uloge u novom Bond filmu

"U zadnjim filmovima o Bondu uloge su dodjeljivane zvijezdama u usponu. Meghan je to zacijelo bila do trenutka kad je publicitet počela stjecati svojom ljubavnom vezom s princem Harryjem", kazao je izvor Suna.
Lifestyle / Zabava | 30. 12. 2017. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Buduća nevjesta britanskog kraljevskog dvora, glumica Meghan Markle, bila je jedna od kandidatkinja za žensku ulogu u idućem filmu o Jamesu Bondu.

Njezina uloga odvjetničke pomoćnice Rachel Zane u seriji „Suits“ izazvala je pozornost producenata filma  „James Bond 25“, tako da se našla u užem krugu glumica koje dolaze u obzir, ispričao je jedan poznanik za The Sun.

Sugovornik Suna navodi kako Markle savršeno odgovara ulozi Bond djevojke, jer je glamurozna, seksi i nadarena glumica.

"Instrukcije koje su dobili govorile su kako treba pronaći glumicu iz SAD-a ili Kanade. Osim toga, u zadnjim filmovima o Bondu uloge su dodjeljivane zvijezdama u usponu. Meghan je to zacijelo bila do trenutka kad je publicitet počela stjecati svojom ljubavnom vezom s princem Harryjem", kazao je izvor Suna.

Navodno su već prošle godine producenti odabrali nju i još četiri djevojke za uži krug glumica kojima bi bila ponuđena uloga u filmu  ‚James Bond 25‘.

"U trenutku kad je njezina veza s princem Harryjem bila službeno objavljena, pošlo se od toga da više neće biti na raspolaganju", ispričao je neimenovani izvor engleskom tabloidu.

Nakon što se Markle vjerila s engleskim kraljevićem, odlučila je završiti svoju glumačku karijeru, tako da se nakon sedam godina više neće pojavljivati u seriji „Suits“, a morat će istupiti i iz svog humanitarnog angažmana u Ujedinjenim nacijama.

Daniel Craig (49) će stoga u novom Bond filmu morati ljubiti neku drugu djevojku. Nagađa se kako odlične šanse ima Ilfenesh Hadera (32) iz serije „Baywatch“ - jedno jako seksi čeljade.

Što se tiče buduće vojvotkinje, premda joj je uloga Bondove djevojke ''izmaknula'' iz ruku zbog princa Harryja, Meghan Markle će se naći "u službi Njezina Veličanstva", jer će nakon što postane vojvotkinja od Sussexa u pravilu biti dijelom kraljičine svite.

Kopirati
Drag cursor here to close