Humanitarni projekt

Mate Bulić i Humane zvijezde Hrvatske za obnovu Doma kulture u Šujici

Kompletan prihod od prodaje ulaznica po cijeni od simboličnih 10 KM, bit će usmjeren za obnovu Doma kulture Stjepan Radić, koji je bio jedino mjesto održavanja različitih kulturnih događanja u Šujici i šire.
Lifestyle / Zabava | 08. 08. 2018. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine u petak, 10. kolovoza 2018., Šujica će biti domaćin plemenitoga događanja, koji se održava već treću godinu za redom, te tako postaje tradicija - Humanitarno nogometno glazbeni spektakl u Šujici.

Mnoga zvučna imena biti će dio ove manifestacije, sportaši, glumci, političari, glazbenici, Vatreni iz ’98, a organizatori se posebno vesele potvrdi dolaska ovogodišnjih Vatrenih Dražena Ladića i izbornika Zlatka Dalića, kao i gradonačelnika grada Zagreba, Milana Bandića, priopćili su organizatori.

U razgovoru sa dopredsjednikom Udruge Humane zvijezde Hrvatske ‘03 Miroslavom Bičanićem doznali smo koja momčad ove godine istrčava na teren: Mate Bulić, Dražen Ladić, Zlatko Dalić, Boris Živković, Mario Stanić, Anthony Šerić, Miroslav Škoro, Frano Ridjan, Milan Bandić, Vaso Brkić, Slaven Knezović, Amir Kazić Leo, Jure Popović, Darko Čordaš, Vladimir Balić, Željko Ačkar, te se čeka potvrda još nekih imena.

Istoga će dana, u 12 sati, na središnjem parku u Tomislavgradu biti podignut spomenik prvom hrvatskom Predsjedniku i utemeljitelju hrvatske državnosti Franji Tuđmanu, navode organizatori, kao zahvala Prvom predsjedniku za sve što je učinio za hrvatski narod. Spomenik je umjetničko djelo duvnjaka, akademskog kipara Ilije Skočibuši, a spomenik podižu: Udruga dragovoljaca i veterana općine Tomislavgrad, Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata, zaklada ''Dr.Franjo Nevistić'' iz Zagreba uz podršku općine Tomislavgrad i velikog broja Duvnjaka i gospodarstvenika.

Foto: PR / Plakat za humanitarno nogometno glazbeni spektakl u Šujici

Potom se program seli na stadion NK Šujice s početkom u 16 sati, te će započet okupljanjem Humanih zvijezda Hrvatske i ostalih nogometnih ekipa, a to su reprezentacija Svećenika Hrvatske, reprezentacija Herceg-Bosanske županije i Vetereni Šujice.

Svaka ekipa igrat će po dvije utakmice, a svaka utakmica trajat će 30 minuta. Po završetku turnira dodijelit će se pehari najboljoj ekipi, te zahvalnice onima koji su omogućili cijeli događaj, a nekoliko prikladnih riječi i pozdrav za sve prisutne uputit će istaknuti političari Hrvatske i BiH, te organizatori.

U 20 sati na rasporedu je koncert poznatog zabavljača Mate Bulića, a na pozornici u će mu se pridružit i glazbeni gost Amir Kazić Leo. Koncertni dio programa odvijat će se pod pokroviteljstvom generalnog sponzora Stridon, priopćeno je.

Kompletan prihod od prodaje ulaznica po cijeni od simboličnih 10 KM, bit će usmjeren za obnovu Doma kulture Stjepan Radić, koji je bio jedino mjesto održavanja različitih kulturnih događanja u Šujici i šire.

Karte za koncert mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Tomislavgrad (caffe bar HNK Tomislav na stadionu), Livno (caffe bar Čičk0), Kupres (hotel Maestral), Šujica (Motel Kripton, caffe bar BMW, Gradska kavana, Gostionica Šujica, caffe bar Schalom, caffe bar Stridon, caffe bar Tin, caffe bar Relax, restoran Rijeka, Robna kuca Šujica).

Kopirati
Drag cursor here to close