Bulić o bolesti

Mate Bulić: Bog mi je dao drugu šansu

Poznati pjevač je želio sve odraditi u tišini, a informacije o njegovu zdravstvenom stanju znala je samo njegova obitelj i najbliži prijatelji.
Lifestyle / Zabava | 21. 05. 2018. u 16:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijest o zdravstvenom stanju Mate Bulića u subotu se poput tsunamija proširila medijskim prostorom. Operacija, kojom je Bulić odstranjen bubreg, obavljena je prije dva tjedna, ali je vijest ostala daleko od javnosti. Poznati pjevač je želio sve odraditi u tišini, a informacije o njegovu zdravstvenom stanju znala je samo njegova obitelj i najbliži prijatelji.

''Otišao sam u ordinaciju svoga “kućnog doktora” Stjepana Bogdanovića. Radilo se o redovitom pregledu koji je rezultirao nalazom kojeg nismo očekivali. Rekli su mi da imam jedan problem na bubregu i dali su mi uputnicu za dalje. Radilo se o detaljnim pretragama bubrega na kojima je dr. Bogdanović inzistirao. Rekao sam kako ću za Uskrs biti u Hercegovini, a zatim se vratiti u Njemačku na daljnje pretrage. Na pregledu sam bio 4. travnja, nekoliko dana kasnije uradili su mi CT i rekli su mi kako se radi o zloćudnom karcinomu. Odmah me dr. Bogdanović uputio do našeg zajedničkog prijatelja dr. Nikole Zebića, koji je vrhunski stručnjak u bolnici “Klinikum Bayreuth GmbH Hohe Warte” u Bayreuthu. On je rekao kako je karcinom u prvom stadiju, nije se proširio, zakazao je operaciju za 8. svibanj. Tako je i bilo'', rekao je Bulić za Večernji list dodajući da je sreća što tumor nije izašao iz svoje čahure.

''Sada sam u postoperacijskom tretmanu. Tako će biti do 1. lipnja, a onda nastavljam s normalnim životom bez ijedne tablete terapije. Bog mi je udijelio drugu šansu. Ja sam samo gledao ostati priseban. Uz mene je bila cijela obitelj, moji dragi prijatelji iz Međugorja, Zagreba, Frankfurta. Mnogo su mi olakšali da prođem kroz sve ovo što je bilo. Uz mene su bili i vrhunski liječnici'', rekao je Bulić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close