Karantena

Mame prije vs. u izolaciji s djecom: Poznate mame bez cenzure

Osam poznatih blogerica iz regije pokazale su kako su izgledale dok su se sređivale za elitne događaje, a kako sada dok su zatvorene u kući s djecom
Lifestyle / Zabava | 14. 04. 2020. u 14:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

#majketichalenge Balkan Mom Style naziv je videa koji je objavila Ella Dvornik na Instagramu.

U njemu je okupila još 8 poznatih blogerica iz regije koje su pokazale kako su izgledale jednom, a kako sada dok su zatvorene u kući s djecom

''Što da kažemo, svi smo imali život prije zatvaranja u kuću. I nosili nešto drugo osim tajica i trenirki. Imalo je smisla i našminkati i napraviti frizuru... Pokazati se svijetu u najboljem izdanju. Nećemo otkriti toplu vodu kad kažemo da se to novopečenim mamama dogodi i ovako i onako, prvih mjeseci po rođenju. No, brzo se mi žene snađemo i evo nas u šetnji s bebama, a posebno većim klincima, evo nas na rođendanima, u gradu. No, sad je i tog nestalo'', piše Miss7.

Hrvatska blogerica Ella Dvornik, i sama živi tako, s dvogodišnjom Balie i niti dvomjesečnom Lumie. Ella koja oduvijek voli demistificirati majčinstvo i trudnoću pa je tako bilo i puno zabavnih trenutaka proteklih mjeseci dok je nosila Lumi, sad je okupila devet blogerica (i mama, naravno) iz regije te su snimile zabavni video.

Na početku priče svake od njih, ove su mlade žene sređene, glamurozne pa tako i Ella, a nakon toga otkriva se istina: kako izgledaju doma s klincima.

 
 
 
View this post on Instagram

Ajmo bit iskrene

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Kopirati
Drag cursor here to close