Maja Šuput

Youtube pjesma koju će te stalno puštati svojoj djeci

Pjesma Maje Šuput govori o svim mogućim lažima s kojima su se djeca nekada plašila, a koja zapravo u kasnijem odrastanju stvaraju dugoročnije probleme.
Lifestyle / Zabava | 11. 11. 2019. u 09:14 Bljesak.info
Maja Šuput: Šarene laži

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon prvog singla ''Što je to ljubav'' sa istoimenog dječjeg albuma Maje Šuput koji je u rekordnom roku ušao u srca i domove naših najmlađih došao je na red i drugi dječji hit ŠARENE LAŽI kojeg Maja pjeva u duetu sa prekrasnom devetogodišnjom Mijom Mikulec.

Pjesma govori o svim mogućim lažima s kojima su se djeca nekada plašila, a koja zapravo u kasnijem odrastanju stvaraju dugoročnije probleme.

Pjesma između ostalog kaže: "Ne bojte se djeco pauka i buba, šišmiša i vrana, guštera i žaba, ne bojte se djeco liječnika, zubara, ne bojte se nikad mraka iz ormara..."

U pjesmi se uz najzarazniji plesni ritam spominje niz nepotrebnih dječjih fobija sa ciljem da se naši klinci prestanu bojati gluposti i živjeti u strahu.

''Žao mi je što ovakvih pjesama nije bilo kad sam ja bila mala jer eto ostalo mi je da se cijeli život bojim i munja i zlih vila, zmajeva i vrana ili pak groma i oluje kad nestane struje... Zahvaljujem se prekrasnoj Miji te mami Mirjani Mikulec koja nam je dovela svoju kćer u studio te smo zajedno ispisale jednu novu dječju povijest'', rekla je Maja.

Najzabavniji animirani video koji ćete puštati svojoj djeci non stop je online pa uživajte u novoj glazbenoj poslastici sa albuma ''Što je to ljubav''.

Kopirati
Drag cursor here to close