'' A kako ću ja''

Lijepa Mostarka u Breninom spotu

''Nezaboravno iskustvo, zasigurno nešto što ću pamtiti do kraja života'', napisala je Ana Bavrka na svom Faceboo profilu.
Lifestyle / Zabava | 21. 07. 2018. u 15:52 Bljesak.info
Lepa Brena - A kako cu ja

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarka Ana Bavrka zasjala je u novom spotu popularne Lepe Brene.

Posljednji album Lepe Brene "Zar Je Važno Dal Se Peva Ili Pjeva" donosi još jedan singl pod nazivom "A kako ću ja", koji potpisuje redatelj Haris Dubica .

Glazbu i tekst potpisuje Peđa Medenica, aranžman Endži Mavrić, dok svoje uloge u mističnom spotu pored bh. misice Ane Bavrke posuđuju Amil Šukalo, Afrodita Šukalo, Zahid Lagunđžić, Kanita Gojak, Enky Kučanin, Feđa Salihbegović i Maja Jašarević.

''Naime, vjerujem da na Balkanu ne postoji ni jedna osoba koja ne zna za nju, koja ne zna nabrojati barem 5 njenih hitova, a ima ih milijun. Da, to je @lepabrenaa  Sjećam se kao mala kada bih je ugledala na televiziji nerijetko bih rekla “to je moja mama” jer je dosta ličila na moju Snježu, pa se majka uvijek zezala na taj račun. Prije nekoliko tjedana imala sam priliku raditi spot za njenu pjesmu, naravno glavni krivac je @harisdubica koji je opet mene vidio u toj ulozi, zajedno sa ostalim kolegama koji su glumili. Nezaboravno iskustvo, zasigurno nešto što ću pamtiti do kraja života'', napisala je Ana Bavrka na svom Facebook profilu.

Kopirati
Drag cursor here to close