''Paljenje mašte''

Lidija Bačić pozirala u kadi: ''Na sebi imam samo ruž''

Lidija je pozirala u kadi prekrivena sapunicom dok su iz vode izvirivale njezine zanosne obline. Na sebi je imala samo ruž za usne.
Lifestyle / Zabava | 11. 07. 2022. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lidija Bačić prava je majstorica u iskazivanju svog seksipila, a ovog joj je puta za ‘paljenje mašte’ njezinih pratitelja – poslužila kada.

Lidija je pozirala u kadi prekrivena sapunicom dok su iz vode izvirivale njezine zanosne obline. Na sebi je imala samo ruž za usne.

‘Nosim samo ruž’, napisala je u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu.

Vatreni Lillini fanovi ni ovog puta joj nisu propustili dati do znanja koliko ih je šarmirala svojim nagim izdanjem.

‘Wow, izgledaš prekrasno i vrlo senzualno’, ‘Blago onom tko te ima’, ‘Očaravajuća si’. ‘Tako si neodoljiva i poželjna. Imaš dubru guzu’, komentiraju joj pratitelji.

Lidija je nakon nastupa na Splitskom festivalu otkrila da ne koristi filtere za proljepšavanje jer je to previše ‘izobliči’.

‘Ti pusti filteri, ja to stvarno ne razumijem, potpuno te izobliči, ali tko voli, nek’ izvoli. Ja ih nekako ne koristim jer često sam u kontaktu s publikom, pa ja osobno ne bih voljela da se netko iznenadi kad me vidi, da se pitaju jesam li to ja. Više volim taj efekt kad mi kažu da sam uživo još bolja’, izjavila je Lille za Dnevnik.hr

 

Kopirati
Drag cursor here to close