The Voice

VIDEO | Talentirana Kuprešanka izborila prolazak dalje

'Imaš specifičan stil i stvarno sam osupnut i zatečen, imam ekstra muku sad', rekao je njezin mentor Dino nakon nastupa.
Lifestyle / Zabava | 17. 12. 2023. u 11:53 Bljesak.info
Karla Jovanović: "Ne prepoznajem ga" | The Knockouts 1 | The Voice of Croatia | Season 4

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uzbudljivih pet subota i pet audicija u showu 'The Voice Hrvatska', u kojima je 40 natjecatelja našlo svoje mjesto u četiri tima mentora, Vanne, Davora Gopca, Urbana i Dine Jelusića, natjecanje je stiglo u nokaut-fazu.

"Audicije su gotove, birali smo ih samo slušajući, a sada ih i gledamo. Odabrali smo moćne glasove. Počinje nokaut. Sada je sve važno. Odlučit će nijanse. Neka samo uživaju, neka zapamte ovaj trenutak", samo su neke rečenice mentora pred kojima nisu lake odluke.

Prva takva emisija održana u subotu, a svoje mjesto u daljnjem natjecanju zaradila je i Kuprešanka s mostarskom adresom Karla Jovanović.

Ona je na energičan i scenski specifičan način izvela je pjesmu Josipe Lisac 'Ne prepoznajem ga''.

'Imaš specifičan stil i stvarno sam osupnut i zatečen, imam ekstra muku sad', rekao je njezin mentor Dino nakon nastupa.

Podsjetimo, na svoj prvi nastup izvela je pjesmu "I just wanna make love to you" od Ette James te osvojila glasove žirija.

Karla se od djetinjstva bavi glazbom i već je od prije poznata publici po svojim nastupima na natjecanjima, festivalima i koncertima.

Kopirati
Drag cursor here to close