40 ekipa

Konjic domaćin izviđačkih ekipa iz BiH i regije

U Konjicu se okupilo 40 ekipa iz Bosne i Hercegovine i regije, a "Izviđačke susrete 2022." otvorio je načelnik Općine Konjic Osman Ćatić.
Lifestyle / Zabava | 26. 03. 2022. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Odreda izviđača 'Neretva' Konjic, a pod pokroviteljstvom Općine, u subotu se u Konjicu održavaju 'Izviđački susreti 2022.' tijekom kojih je organizirano natjecanje za mlade izviđače te druženje starješina odreda s upoznavanjem prirodnih i kulturnih vrijednosti općine Konjic.

U Konjicu se okupilo 40 ekipa iz Bosne i Hercegovine i regije, a "Izviđačke susrete 2022." otvorio je načelnik Općine Konjic Osman Ćatić, koji je naglasio kako su konjički izviđači sa svojim uspjesima i nagradama već desetljećima jedni od najboljih ambasadora Konjica, koji uz sve izviđačke vrijednosti njeguju zajedništvo i ljubav prema prirodi, navodi se u priopćenju Općine.

"Općina Konjic će i u budućnosti biti snažna podrška konjičkim izviđačima, kako bi imali kvalitetne uvjete za rad", rekao je ovom prilikom načelnik Ćatić.

''Nakon pauze zbog pandemije, družimo se danas, nastavljajući naše tradicionalne susrete, kako bismo se natjecali, družili i dogovarali nove zajedničke aktivnosti, po kojima smo poznati'', naglasio je Haris Hadžizukić, starješina Odreda izviđača 'Neretva' Konjic.

''Konjic je grad u koji prvi put dolazimo i zaista se radujemo zbog prilike da upoznamo njegove prirodne ljepote i nove prijatelje. Boračko jezero je prelijepo i nastojat ćemo da i u budućnosti budemo dio lijepih izviđačkih priča koje ovdje nastaju'', kazao je Saša Đedović, starješina odreda 'Orjen' iz Herceg Novog iz Crne Gore.

Današnji susreti bili su prilika za razgovore i prezentaciju planiranih aktivnosti koje bi trebalo da uslijede u narednom razdoblju, a koje podrazumijevaju jačanje smještajnih kapaciteta u kampu Odreda izviđača 'Neretva' Konjic na Boračkom jezeru, uz pomoć Općine Konjic, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close